Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii primesc cadouri sentimentale, Vărsătorii au o reușită financiară

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii primesc cadouri sentimentale, Vărsătorii au o reușită financiară

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Spor, prosperitate astăzi, și asta pentru că planetele ne ajută să bifăm un plus, sau măcar să nu ne necajim de un minus. O zi frumoasă, cu o mică șansă, speranță, pentru toată lumea, sau o rezolvare.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii primesc cadouri sentimentale, Vărsătorii au o reușită financiară
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Dec 2021   •   08:39

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, nu datorită lor, ci datorită efortului altei persoane, pot încasa ceva. Primesc un cadou întârziat de la Crăciun sau partenerul face ceva ce le pică foarte bine.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri este o zi bună datorită relațiilor. Primesc o invitație, o apreciere, o laudă. Se bucură mult pentru acest lucru.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, fac eforturi dar se văd și cineva îi apreciază pentru lucrurile care le reușesc astăzi.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci vorbim de o zi care aduce, și în cazul lor, multă bucurie și creativitate. S-ar putea să facă ei, cu mâinile lor, o atenție pentru cineva, și reușesc în ce și-au propus. O reușită și juridică sau legală. Descurcă niște acte sau găsesc acte pierdute.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei este o zi pe care o petrec în familie sau pentru treburile gospodărești. Le iese totul foarte bine, mai ales dacă cineva le ia o treabă de pe cap sau se rezolvă cumva, datorită evenimentelor.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare vorbim de vizite drumuri și conversații prin care ajung la o înțelegere. Poate cineva chiar le spune un secret sau le dezleagă o enigmă.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, cheltuieli astăzi, dar se pare că au chef de ele, le place, își fac o bucurie sau cumpără ceva pentru o persoană dragă. În tot cazul, reușesc tot ce fac cu mâinile.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, sensibilitate și intuiție. Își dau seama la timp de ceva și nu mai fac acel lucru, care era poate riscant sau nepotrivit. În schimb, au parte de duioșie, tandrețe și cadouri sentimentale.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua poate aduce o bucurie în casă, în familie. Poate că cineva rezolvă o problemă și, în felul acesta, atmosfera se destinde și sunt pur și simplu încântați. Primesc și ajutor și suport.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii au o zi bună astăzi, mai ales în prima parte, datorită prietenilor. S-ar putea să primească o invitație undeva sau un cadou întârziat. Și partenerul de viață poate să se facă o surpriză, o invitație undeva.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători vorbim de o zi care aduce, în cazul lor, mai ales spre prânz, o reușită financiară. Fie au o idee cum să facă bani, sau fac o economie, sau cineva le întoarce o datorie.

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua este marcată de vorbe bune dar și de călătorii bune, pe care și le proiectează, sau chiar le fac, și lucrurile decurg liniștit.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close