Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii caută informații și adevăruri, iar Scorpionii vor să facă impresie bună

Horoscop 29 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii caută informații și adevăruri, iar Scorpionii vor să facă impresie bună

Horoscop 29 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Riscul acestei zile este de a judeca greșit oamenii și lucrurile, așa că să nu ne repezim să tragem concluzii. Este o zi specială care ne ajută să ne sondăm și să auzim cu mai multă claritate vocea intuiției.

Horoscop 29 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii caută informații și adevăruri, iar Scorpionii vor să facă impresie bună
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    29 Iun 2021   •   09:36

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot fi intimidați de vorbele sau de informațiile pe care le aud și poate nici nu știu cum să transmită mai departe adevărul lor. Să cumpănească atent.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii aud niște vorbe despre niște prieteni care vorbesc vorbe despre ei, așa încât unii dintre Tauri pot fi dezamăgiți de indiscrețiile care s-au produs. Cu toate acestea, să nu judece pripit oamenii.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, e nevoie de curaj să-și asume în acest moment decizii sau o poziție mai delicată, mai ales dacă supără anumite autorități sau persoane importante pentru ei. Până la urmă, adevărul triumfă, nu îl pot masca, dar trebuie să îl transmită cât mai delicat și cu tact.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, este una din acele zile în care caută informații, adevăruri sau o luminiță și o găsesc cu mare dificultate sau sunt confuzi, pentru că mai multe lucruri pot fi valabile. De aceea poate au nevoie de un sfat și e bine să îl ceară de la un specialist din domeniul care îi preocupă.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, este poate una din acele zile în care nu știu dacă să investească sau să nu investească în ceva ce poate le aduce, poate nu le aduce un câștig neapărat, cât cunoaștere și faimă sau ajută pe cineva. Dezbat cu ei înșiși până la final de zi și s-ar putea să facă pasul.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este una din acele zile în care intuiția este mai valoroasă decât rațiunea, atât în probleme profesionale, de afaceri, cât și în relații personale.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, munca funcționează foarte bine doar dacă este în cooperare, dar pentru asta trebuie să aibe oamenii foarte apropiați de ei și ei să știe să-și transmită un mesaj. Numai prin reguli, regulamente și obligații nu se mobilizează nimeni pentru muncă.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, tandrețe și duioșie astăzi, vorbe frumoase și poate ceva cheltuială pentru a împăca sau impresiona pe cineva.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenție pentru casă și cămin și persoanele din casă și cămin. Pe de altă parte, unii Săgetători chiar dacă vor să facă lucruri bune nu pot, așa că pentru ei grijă pentru sănătate și poate niște investigații pe care și le pot programa.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt în ședință toată ziua, au multe lucruri de discutat la locul de muncă, în special își bat capul cu unii mai tineri, neexperimentați, să îi lămurească.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au gândul la bani sau găsesc soluții mai productive în rezolvarea problemelor, cu mai puține costuri, cu mai puțină zbatere și cheltuială să ajungă la rezultate mai bune.

Horoscop 29 iunie 2021 cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua poate fi un pic complicată pentru că au trac, au emoții, mai ales dacă vor să facă niște gesturi extravagante în plan sentimental sau profesional. Trebuie să-și adune curajul și să-și asculte sufletul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close