Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 iunie 2023. Săgetătorii îşi fac bagajele, Racii primesc cadouri neaşteptate

Horoscop 29 iunie 2023. Săgetătorii îşi fac bagajele, Racii primesc cadouri neaşteptate

Horoscop 29 iunie 2023. Nativii din zodia Berbec sunt sinceri şi activi din punct de vedere profesional, în timp ce Taurii află un adevăr important.

Horoscop 29 iunie 2023. Săgetătorii îşi fac bagajele, Racii primesc cadouri neaşteptate
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    28 Iun 2023   •   16:00

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Berbec

Ești cât se poate de deschis și sincer astăzi. Deși aceasta este în general o politică bună, ar putea totuși să te aducă în apă fierbinte dacă lucrurile sunt sensibile acasă sau cu acel prieten mofturos.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Taur

O mică favoare pe care contați nu se îndeplinește în timp util, iar acest lucru vă poate da peste cap toată ziua. Totuși, nu este atât de rău, și ar trebui să vă revanșați puțin mai târziu.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Gemeni

Simțiți un val de putere cerebrală astăzi. În timp ce ai vrea să te bucuri de ea de dragul ei, s-ar putea să vrei să încerci ceva nou sau să explorezi un subiect ezoteric care te-a intrigat întotdeauna.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Rac

Te simți oarecum împărțit între diferite opțiuni astăzi și ar trebui să-ți fie mai ușor decât de obicei să te retragi și să-i lași pe alții să preia conducerea. Dacă trebuie să iei o decizie, încearcă să minimizezi agitația asociată.

Citeşte şi: Horoscop 1-15 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Scorpionii se conectează cu planul divin, Racii stau bine din punct de vedere energetic

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Leu

Ești la limită, dar nu atât de departe încât oamenii să nu te poată înțelege. În orice caz, faci avangarda un pic mai atrăgătoare pentru acei prieteni care nu își asumă în mod obișnuit riscuri.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Fecioară

Simți nevoia să mergi înainte cu viteză maximă, dar ceva te reține cu siguranță. Încearcă să-ți dai seama cum să ocolești acest lucru, dar nu fi surprins dacă va trebui să joci jocul așteptării.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Balanță

Poți avansa destul de mult în momentul de față, atâta timp cât ești dispus să te limitezi la proiectele curente și să eviți să te ocupi de afaceri noi. S-ar putea să îți fie greu să spui nu, dar poți spune că merită.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Scorpion

Cineva pe care îl cunoști și în care ai încredere te conduce într-o nouă direcție, una pe care nu ai fi ales-o niciodată singur! Ar trebui să îl urmezi și să ai încredere în soartă, pentru că așa se fac marile scoruri.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Săgetător

Încearcă să nu-ți faci prea multe griji cu privire la cât de mult pot dura sentimentele tale actuale și bucură-te de ele cât timp durează! Totul vine și pleacă în cicluri, dar acum ești la înălțime și este foarte distractiv.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Capricorn

Trebuie să te exprimi astăzi într-un mod mai explicit pentru a-ți exprima idealurile. Încearcă să-i spui unui coleg de serviciu de ce face lucrurile greșit sau poate să-i explici unui bun prieten de ce trebuie să facă o schimbare.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Vărsător

Te simți mai mult ca niciodată parte a grupului, fie că este vorba de serviciu, de acasă sau de altundeva. De fapt, s-ar putea să descoperi că împărtășești mai mult cu oamenii la un nivel mai profund decât te așteptai.

Horoscop 29 iunie 2023 pentru Pești

Află ce se întâmplă cu adevărat cu partenerul tău de viață sau cu cel mai bun prieten. Ei au lăsat să cadă indicii pe care tu nu le-ai înțeles. Un moment de atenție ar trebui să fie tot ce trebuie pentru a îndrepta lucrurile.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close