Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 mai 2021. Unele zodii sunt răscolite profund de un partener din trecut, pentru altele cad bani din cer

Horoscop 29 mai 2021. Unele zodii sunt răscolite profund de un partener din trecut, pentru altele cad bani din cer

Horoscop 29 mai 2021. Racii au avut o perioadă deloc plăcută şi iau în calcul inclusiv să meargă să lucreze în străinătate, iar Fecioarele, ajutate de energia stelelor, fac progrese inclusiv în carieră.

Horoscop 29 mai 2021. Unele zodii sunt răscolite profund de un partener din trecut, pentru altele cad bani din cer
Sursa foto: pexels.com
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2021   •   14:56

Horoscop 29 mai 2021

Horoscop Berbec

Pentru a încheia luna într-o notă pozitivă, este indicat ca Berbecii să-și pună în aplicare ideile pentru a-și face drum spre noi propuneri, care să le ofere posibilitatea de a dobândi mai multă experiență, pentru a-și îmbunătăți oportunitățile de muncă.

Horoscop Taur

Este o perioadă extraordinară și plină de oportunități pentru Tauri. Finalul lunii mai va aduce numai beneficii pentru nativii din această zodie, având în vedere că se vor simți motivați să susțină noi cauze, ce îi vor ține ocupați la locul de muncă.

Horoscop Gemeni

Pentru a încheia luna mai dreptul, Gemenii vor avea șansa de a începe o nouă etapă la locul de muncă, care va duce la succes profesional și economic. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor dezvolta un nou proiect pe care ar trebui să îl conducă, folosindu-se de abilitățile lor.

Horoscop Rac

Ultimele zile au fost frustrante pentru voi şi deloc plăcute, aşa că nu eliminaţi posibilitatea de a lucra în străinătate, dacă se va ivi această oportunitate. În această perioadă, Racii trebuie să ia decizii importante pentru direcția carierei lor și a banilor.

Horoscop Leu

Leul va avea sâmbătă o serie de provocări care îi vor testa abilitățile, dar va fi şi o mare oportunitate pentru aceşti nativi de a demonstra acele calități care îi vor face să iasă cu succes din aproape orice situație. Pe plan profesional, caută noi alternative.

Horoscop Fecioară

Vor fi ceva schimbări la locul de muncă, iar acestea vor genera oportunități pentru proiecte viitoare interesante. Nativii din Fecioară vor trebui să fie fermi în convingerile sale și să profite de energia stelelor, care le va oferi posibilitatea de a progresa în carieră, dacă îşi menţin atitudinea pe care o au.

Horoscop Balanță

Balanțele trebuie să aibă grijă de partenerii lor de viață și să îi protejeze. Intuiția îi va ajuta să înțeleagă lucruri pe care partenerul de viață nu le vede atât de clar, astfel că un sfat din partea lor îi va ajuta. Vor deborda de energie, atât mentală cât și fizică, astfel că vor fi un suport nu doar pentru parteneri, ci pentru oricine se va afla în preajma lor.

Horoscop Scorpion

Scorpionii vor întâlni persoane excepționale care îi vor inspira, iar pe plan sentimental e întâmplă lucruri bune. Partenerii se vor arăta afectuoși și vor veni cu propuneri interesante de activități în cuplu. Se vor încărca cu energie pozitivă din toate părțile.

Horoscop Săgetător

Ziua de mâine va fi o zi a soluțiilor pentru Săgetători. Noi perspective vor apărea la orizont și noi oportunități. Cu această ocazie, vor lua decizii importante la muncă și în viața personală, decizii care vor rezolva niște preocupări mai vechi ale săgetătorilor. În dragoste trebuie să fie mai permisivi. Zidul protector pe care l-au construit nu îi va ajuta să se conecteze cu persoana pe care o simpatizează.

Horoscop Capricorn

Este o zi plină de aspecte pozitive, o zi a realizărilor și mai ales a împlinirii. Vă simțiți fericiți și începeți să vedeți că tot ceea ce ați realizat nu a fost în zadar. Relația cu partenerul de viață nu este deloc așa cum ați visat, dar cu răbdare și încredere orice problemă s-ar putea rezolva.

Horoscop Vărsător

Vă atingeți interesele economice și pe cele profesionale. Ați reușit să puneți bani de-o parte și mai ales să faceți achizițiile pe care le doreați. Aveți timpu suficient să vă bucurați de ultimele realizări. Nimic nu se compară cu felicitările pe care le primiți de la cei dragi.

Horoscop Pești

Oportunitățile în plan profesional se înmulțesc. Aveți șansa să găsiți multe variante care să vă facă fericiți, dar și împliniți din punct de vedere material. Încercați să nu vă pierdeți obiectivele și nici țelul pe care îl aveți în carieră. Veștile bune vor fi la tot pasul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close