Antena 3 Horoscop Horoscop 29 mai. Zodia care trebuie neapărat să ia o pauză

Horoscop 29 mai. Zodia care trebuie neapărat să ia o pauză

28 Mai 2018   •   23:37
Horoscop 29 mai. Zodia care trebuie neapărat să ia o pauză

Horoscop 29 mai Berbec

Pentru perioada imediat urmatoare, colaborările sunt cheia succesului.Veţi fi mai buni, mai rapizi şi mai puternici dacă veţi observa cu atenţie ce se întâmplă în jur şi apoi sa luaţi decizii.

Horoscop 29 maiTaur

Aveţi un stil de viaţă sănătos, aşa că nu vă lăsaţi influenţat de anumite persoane care trăiesc prin bârfe, zvonuri şi minciuni. Păstraţi-vă echilibrul psihic şi lăsaţi în urmă aceste persoane.

Horoscop 29 mai Gemeni

Sunteţi foarte romantici, dar nu uitaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, pentru a nu suferi o mare dezamăgire. Un pic de realism nu vă strică. Aveţi de achitat nişte datorii aşa că acordaţi-le prioritate.

Horoscop 29 mai Rac

Zilele au devenit prea scurte pentru toate planurile pe care doriţi să le puneţi în aplicare. Evitaţi efortul exagerat şi încercaţi să fiţi săritor cu cei din jur. Aveţi nevoie şi de prieteni şi de o ieşire în natură.

Horoscop 29 mai Leu

Vă aflaţi  într-o dispoziţie de zile mari şi asta vă ajută să faceţi faţă tuturor problemelor care apar. Aveţi nevoie de un moment de respiro pentru a vă aseza gândurile şi pentru a lua nişte decizii corecte.

Horoscop 29 mai Fecioară

Contrastele par să vă definească în această perioadă. La capitolul decizii sunteţi nehotărât şi puteţi lua hotărârile potrivite. Încercaţi să nu vă grăbiţi, fiindcă nu câştigaţi nimic.

Horoscop 29 mai Balanţă

Oboseala de la locul de muncă vă solicită foarte mult şi de aceea poate este nevoie să luaţi o pauză. Câteva zile de concediu vor fi exact ceea ce aveţi nevoie, aşa că încercaţi să profitaţi de ele.

Horoscop 29 mai Scorpion

S-ar putea să aveţi parte de o propunere romantică din partea unei persoane pe care o simpatizaţi. Fiţi cât mai natural. Niste discuţii cu o persoană mai în vârstă  vă pun pe gânduri.

SHoroscop 29 mai ăgetător

Nu vă depăşiţi limitele, pentru că s-ar putea să plătiţi scump, cu propria sănătate, în timp. Aşteptaţi niste zile libere pentru o ieşire cu prietenii, lucru care vă va ajuta să uitaţi de grijile obişnuite.

Horoscop 29 mai Capricorn

Treceţi printr-o perioadă confuză din punct de vedere sentimental, care s-ar putea să vă facă mai puţin încrezător în prieteni. Concentraţi-vă mai mult pe lucrurile importante, de viitor.

Horoscop 29 mai Vărsător

Descoperiţi suficiente motive care să vă facă să zâmbiţi. Partenerul de viaţă vă asigură echilibrul sentimental de care aveţi nevoie, iar din punct de vedere financiar staţi foarte bine.

Horoscop 29 mai Peşti

Astrele vă recomandă să ascultaţi indicaţiile şefului şi să căutaţi cuvinte potrivite pentru a vă exprima dezacordul. Veţi primi o veste care o să vă schimbe ordinea de  priorităţi a momentului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close