Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 noiembrie 2021. Berbecii au o zi bună la serviciu, Vărsătorii cheltuiesc în exces

Horoscop 29 noiembrie 2021. Berbecii au o zi bună la serviciu, Vărsătorii cheltuiesc în exces

Horoscop 29 noiembrie 2021. Astăzi, nativii zodiei Gemeni sunt creativi la locul de muncă, în timp ce nativii zodiei Săgetător trebuie să economisească nişte bani.

Horoscop 29 noiembrie 2021. Berbecii au o zi bună la serviciu, Vărsătorii cheltuiesc în exces
Sursa foto: Unsplash.com | Calicadoo
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Noi 2021   •   15:00

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Berbec

Ia relația ușor sau vei strica totul. Folosește-ți simțul practic în chestiuni financiare. O zi foarte bună la serviciu. Evitați sporturile extreme.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Taur

O dimineaţă bună pentru a rezolva diferențele din familie. Cheltuielile tale sunt mari, dar şi veniturile tale sunt mai mari. Ai răbdare, mai ales cu colegii. Trebuie să vă monitorizați sistemul circulator.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Gemeni

Te vei lega de cineva de care îți pasă. Actualizați-vă toate plățile: facturi, credite ipotecare etc. La serviciu, veți fi destul de creativ. Datorită voinței tale, eşti sănătos și puternic.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Rac

Renunţă la relație dacă nu ești interesat. Fii mai prudent cu cheltuielile inutile pe care le faci. Ai tendința de a greși și a neglija locul de muncă. Sistemul dumneavoastră circulator are nevoie de mai multă îngrijire.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Leu

Nu te aștepta ca problemele să se rezolve de la sine, vorbește. Evitați să vă faceţi noi datorii. O problemă de muncă care poate apărea va fi bine rezolvată. Fă niște exerciții, te vor ajuta să relaxezi tensiunile.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Fecioară

Tendința la neliniște. Economisiți din lucrurile de care nu aveţi neapărat nevoie. Convinge-ți șefii de necesitatea unei renovări. Ai grijă de mușchii spatelui inferior.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Balanţă

Zi delicată pentru tine, vei începe o relaţie de dragoste. Dacă cineva vă datorează bani, îi veţi primi înapoi. Orice tip de studiu va merge foarte bine. Vizitați medicul specialist pentru a monitoriza acest disconfort.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Scorpion

Relația funcționează, profită de moment. Poți învăța să trăiești cu mai puțini bani. Astăzi va fi o zi cu multe probleme la locul de muncă. Alăturați-vă cursurilor de yoga, vă vor ajuta să vă calmați.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Săgetător

Apar mari tulburări sentimentale. Economisiți niște bani, deoarece puteți întâlni evenimente neprevăzute. Te vei confrunta cu oameni fără scrupule la locul de muncă. Poate recidiva o constipație nevindecată corespunzător.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Capricorn

Nu fi agresiv cu oamenii care te iubesc. Pot apărea posibile cheltuieli suplimentare, dar finanțele tale sunt în siguranță. Găsiți o oportunitate bună de a trece mai departe. Astăzi esti într-o dispoziție bună și acest mod este sănătos.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Vărsător

Vă vor chema să rămâneți, nu ratați. Cheltuiești în exces. Studiați toate strategiile pentru a avansa la muncă. În ceea ce priveşte sănătatea, ai grijă de picioarele tale.

Horoscop 29 noiembrie 2021 pentru Peşti

Întâlnirea cu persoană pe care o adori te va face fericit. Un eveniment neprevăzut te obligă să cheltuiești mulți bani. Urmează schimbări favorabile la locul de muncă. Ziua în care vei fi puternic fizic și psihic.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close