Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 iunie 2020. Leii trebuie să uite trecutul. Capricornii vor să câștige mulți bani

Horoscop 30 iunie 2020. Leii trebuie să uite trecutul. Capricornii vor să câștige mulți bani

Horoscop 30 iunie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de marți. O zodie va avea parte de schimbări fabuloase.

Horoscop 30 iunie 2020. Leii trebuie să uite trecutul. Capricornii vor să câștige mulți bani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Maria Sabu    |    29 Iun 2020   •   17:45

Berbec - Mercur este retrograd în sfera ta socială. Vă puteți aștepta la datorii crescute legate de casa și proprietatea dvs. Te simți creativ, dar dacă nu notezi ideile tale, le vei pierde pentru totdeauna.  Nu toată lumea are răspunsurile pe care le căutați. 

Taur - Sfera comunicării este afectată de Mercur retrograd în acest moment.  Sensul propozițiilor poate fi înțeles doar superficial. Faceți-vă timp pentru a asculta mai atent ce spune partenerul. Cuvintele tale acționează ca o sabie cu două tăișuri. Încerci să ajuti pe cineva doar să nu fii interpretat greșit. Vorbește liniștit, încet și cu compasiune.

Horoscop 30 iunie 2020.  Zodia care are parte de conflicte

Gemeni - Nu lăsați finanțele să fie afectate de Mercur retrograd. Încercați să găsiți soluții rapide, uitându-vă la modalități inovatoare de a vă îndeplini sarcinile. Folosiți-vă imaginația pentru a ajunge la soluție mai repede. Politica ar putea să vă domine mediul profesional. Va trebui să înveți cum să faci față diplomatic cu concurența. De asemenea, aflați valoarea timpului și a puterii, în cel mai adevărat sens. Nu lăsa îndoielile să-ți submineze eforturile și încrederea în tine.

Rac - Aveți grijă să nu lăsați problemele materiale sau financiare să declanșeze certuri în relație. Soluții noi vin prin cineva care acționează ca un catalizator pentru a pune o nouă înclinare pe lucruri. Ai norocul să știi ce este adevărat și să acționezi corect. Conflictele apar între datorie și plăcere. Treci acum între o practică sobră și o dorință de dragoste și satisfacție emoțională acum. Acesta poate fi un moment foarte frustrant. Probabil că te vei simți destul de singur, îndepărtat emoțional sau retras.

Leu - Trebuie să dezlegi trecutul de azi. Mercur tranzitează casa a 12-a. Nu te simți confortabil în privința atitudinii cuiva. Vă răspundeți singur la întrebările puse de ceva vreme. Asta pentru că, probabil, vezi un sens nou în cuvintele lor. Vedeți o reflectare a dvs. în voi. Se simt exact la fel. Compromisul este cuvântul dvs. cheie. Sunteți gata să vă recomandați rezoluțiile pentru a vă îmbunătăți și a scăpa de obiceiurile proaste. Sunt evidențiați la locul de muncă.

Fecioară - Mercur, planeta voastră guvernantă este retrogradă acum. Vă oferă mai multă forță și capacitatea de a vă proiecta intelectul și personalitatea mai puternic. Dacă sunteți la vânătoare de locuri de muncă, astăzi veți găsi succes sub formă de ofertă. Îți poți permite să fii un pic mai bine cu cheltuielile tale, mai ales dacă vrei să-ți arăți aprecierea printr-un cadou. Este posibil să fie nevoie să alegeți între a lucra cu oameni care nu vă plac și a accepta oportunitățile care le apar.

Horoscop 30 iunie 2020. Zodia care are parte de dragoste

Balanță - Soarele și Mercur îți tranzitează cariera. Va fi mult mai ușor să orchestrați evenimente la locul de muncă. Ai o ocazie  pentru a-i conduce pe alții. Este probabil o creștere a salariilor sau o promovare. Vrei spontaneitate, dar realizeazi că ești într-un mediu prost pentru a acționa în afara normei. Fii selectiv și așteaptă diferite circumstanțe. Ești expresiv emoțional, dar trebuie să îți controlezi sentimentele altfel, vei fi copleșit. Comportamentul partenerului tău pare a fi inexplicabil astăzi.

Scorpion - Se pot aștepta experiențe grozave cu un prieten apropiat. Prietenia și călătoria merg mână în mână acum. Finanțele dvs. sunt evidențiate. Este posibil să existe un conflict de interese între ceea ce aspirați și ceea ce doresc alții. Acum vei fi complimentat pentru cum te descurci cu o problemă. Asta pentru că te-ai gândit în afara pieței. În prezent ești impresionant în mediul tău social și profesional. Acest lucru adaugă o notă plăcută naturii tale responsabile.

Săgetător - Luna tranzitează cea de-a 12-a dvs., casa de cheltuieli. Continuați să vă gestionați economiile și să monitorizați mai atent cheltuielile în acest moment. Aveți un plan pentru securitatea dvs. viitoare. Ceva poate fi potrivit în proiectiile dvs. de pensionare. Uită-te la oameni care te pot ajuta profesional. Experții în domeniu sunt întotdeauna fericiți să-și împărtășească înțelepciunea. Sunteți nedecis cu privire la un curs de acțiune. Încercați să blocați în curând o decizie. A fi influențat de membrii familiei îți afectează capacitatea de a ajunge la o concluzie fermă.

Capricorn - Faceți eforturi imense pentru a câștiga mai mulți bani acum. Mersul poate fi lent, dar uneori este doar efortul inițial care pare mai greu. După ce ridicați impulsul, veți începe să vedeți un rezultat mai bun. Există diferențe financiare în relația dvs., dar nu are niciun rost să vă certați asupra acestor probleme. Depinde de dumneavoastră să vă mușcați limba dacă nu aveți încă necesarul de revenire la îndemână. Deocamdată, așezați-vă și lăsați-i pe alții să facă cearta. Dă-le suficient de funie.

Vărsător - Karma și prietenii sunt puternic conectate acum. Ar putea exista o complicație legată de prieteni. Circumstanțele par să fie împotriva ta. Este posibil să se întâmple mai mult dacă este un prieten vechi cu care nu ai mai reușit să stai de ceva vreme. Cealaltă problemă este timpul în ceea ce privește schimbarea gândirii oamenilor. A lor poate, de fapt, să fie foarte diferită de a ta în aceste zile. Nu te obosi încercând să rezolvi acest puzzle karmic. Este posibil să fie nevoie de propriile tale dileme personale sau de trecut, ca prioritate.

Pești - Te simți mai puțin retras astăzi și asta îți oferă o oportunitate de a „înțelege” cu adevărat scopul tău. Convingerea celorlalți înseamnă mai întâi să te convingi pe tine. Energiile voastre creative cresc chiar acum. Aplicați acest lucru în orice domeniu al vieții pe care îl alegeți. Este probabil să se deschidă o ușă a dragostei neașteptată. Totuși, nu trebuie să planifici într-un colț. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close