Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 august - 6 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii dau lovitura în carieră, Capricornilor le cad bani din cer

Horoscop 31 august - 6 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii dau lovitura în carieră, Capricornilor le cad bani din cer

O săptămână interesantă, cu o Lună în creștere până miercuri când se formează Lună Plină, după care Lună în scădere. Avem multe de făcut, mai ales în prima jumătate a săptămânii, ne descurcăm însă cumva și în cea de-a doua parte.

Horoscop 31 august - 6 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii dau lovitura în carieră, Capricornilor le cad bani din cer
Sursa foto: Antena 3
de Dan Gabor    |    30 Aug 2020   •   08:58

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat, duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 31 august - 6 septembrie, pentru fiecare zodie în parte.

Berbec - încep frumos, cu o Lună plasată în Vărsător. Multe planuri de viitor luni și marți. Chiar dacă nu înțeleg foarte clar unde dus alegerile și acțiunile lor, totuși sunt foarte determinați să facă lucrurile cum simt că e mai bine pentru ei. Atenție! De marți după-amiaza și până joi seara pot apărea probleme la serviciu.

Taur - luni și marți, zile foarte frumoase pentru carieră. surprind bine oportunitățile care apar, La mijlocul săptămânii, Luna plină poate să le aducă prieteni sau sugestii și sfaturi foarte bune din partea unor persoane mai mult sau mai puțin cunoscute.

Gemeni - Încep săptămâna cu vești frumoase și stimulative care pot veni chiar de la persoane din străinătate. Pentru mijlocul săptămânii, o hartă încărcată, dar pozitivă, mai ales din punct de vedere financiar. Multe lucruri de făcut la locul de muncă sau acasă, acolo unde activitățile lor pot aduce și bani.

Rac - săptămâna începe cu preocupări legate de bani - pot sesiza, mai ales luni și marți, cum stau într-un perteneriat și dacă nu cumva planurile pe care și le-au făcut, eventual cele legate de câștig, au fost un pic cam hazardate. De aceea, e bine să-și facă și planul B sau chiar C.

Leu - săptămâna începe bine, sub auspicii frumoase, mai ales cele privind popularitatea.. pot face noi cunoștințe, sunt foarte sociabili, comunică cu mare ușurință. Pot primi cadouri marți și miercuri - sunt realizări frumoase financiar și mai ales își pot da seama de o posibiitate de câștig fără mult efort. Cumva valorifică lucrurile pe care deja le-au făcut până acum.

Fecioară - muncă, luni și marți, cu tot felul de surprize care apar la locul de muncă - trebuie să le facă față din mers. Pot interveni niște situații care cer alte soluții decât cele curente și asta înseamnă să gândească mai creativ.

Balanţă - luni și marți, entuziasm, elan, fie sunt în vacanță sau se poartă ca și cum ar fi în vacanță. Iau toate situațiile de viață mai ușor, Vești bune pe toate fronturile. Următoarele zile le pot aduce belșug și spor.

Scorpion - concentrare maximă, luni și marți, pentru că au multe lucruri de făcut și cumva își adună energiile, ideile. De asemenea, spor și în casă, se implică în activități gospodărești. Pentru mijlocul săptămânii, Luna plină le poate aduce și imaginație, ceea ce e foarte bine și pentru afaceri.

Săgetător - multe drumuri, multe vizite pe început de săptămână, în căutare de răspunsuri și informații. Luna plină le aduce la mijlocul săptămânii abundență, belșug în casă, în familie sau diverse situații care se rezolvă prin contribuția colectivă a tuturor celorlalți.

Capricorn - interes mare pentru bani, luni și marți. banii pot veni din alte proiecte decât cele la care s-au gândit până acum sau cel puțin trebuie să fie foarte permisivi și deschiși pentru că viața le face propuneri interesante. Miercuri și joi, pot să-și dea seama că pot lucra și în alte domenii de până acum.

Vărsător - sunt foarte centrați pe propria persoană luni și marți, așa că tot ceea ce fac este în interesul lor. Pot munci, dar doar ce le place. De marți, zile foarte bune sub aspect financiar, banii vin de unde nici nu se așteaptă și fără prea mari eforturi.

Peşti - săptămâna este bună, mai ales luni și marți,  pentru că încep pe tihnit, deci nu trebuie să forțeze nota. Poate este bine să-și facă o agendă pe termen lung, pentru că au idei foarte bune. Miercuri și joi au multă inpirație. Stau bine și sub aspect sentimental.

Pe larg, în materialul video:

×
Parteneri
Horoscop 1 octombrie 2023. Gemenii primesc bani
x close