Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 mai. Pentru această zodie a venit ziua scadenței

Horoscop 31 mai. Pentru această zodie a venit ziua scadenței

Horoscop 31 mai. Pentru această zodie a venit ziua scadenței
30 Mai 2018   •   19:46

Horoscop 31 mai. Fecioarelor le merge bine pe plan personal, iar pentru Raci va fi o zi plină.

Horoscop 31 mai Berbec

Astăzi intenţiile dvs. sunt excelente şi este bine să mai ieşiţi din stilul protector, cu condiţia să nu cădeţi în extrema cealaltă. Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi.

Horoscop 31 mai Taur

Există riscul ca anumite persoane cu influenţă  să se distanţeze de dumneavoastră, iar pierderea acestor contacte ar putea să se facă simţită în timp. Sunteţi nervos şi apăsat de responsabilităţi.

Horoscop 31 mai Gemeni

Tot ceea ce înseamnă socializare pe plan local este însoţit de mari şanse de reuşită. Se pot stabili contacte importante şi puteţi obţine sprijinul şi simpatia unor persoane apropiate.

Horoscop 31 mai Rac

Acasă se anunţă o forfotă neîntreruptă, când un du-te-vino de oameni tineri vă incită mental la tot felul de discuţii. Nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate acasă şi la serviciu.

Horoscop 31 mai Leul

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală, dar vă reveniţi miraculos. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri. După-amiază, vă vizitează un prieten.

Horoscop 31 mai Fecioara

Pe plan personal, totul merge bine, cu toate că se poate ca acum să aveţi dubii. Important este că sunteţi mult mai deschis ca de obicei, iar rezultatul este că atrageţi simpatia celorlalţi.

Horoscop 31 mai Balanţa

Astăzi a sosit scadenţa pentru toate cele lăsate neterminate în ultima perioadă sau tot ce aţi făcut cu jumătate de măsură. Problemele personale, pe care le tot amânaţi, nu mai suferă întârziere.

Horoscop 31 mai Scorpion

Ziua e deosebit de bună, mai cu seama că nu trebuie să faceţi nimic special ca să vi se întâmple aceste lucruri bune, care vin pe neaşteptate în viaţă. Unele au loc datorită prietenilor.

Horoscop 31 mai Săgetător

Vă prieşte grozav să ieşiţi în lume şi sunteţi mânat de dorinţa de a cunoaşte sau cerceta locuri noi. Totul merge aşa cum vă doriţi, numai că vă vine greu să duceţi ceva până la capăt.

Horoscop 31 mai Capricorn

Pe plan sentimental aveţi  o zi obişnuită. Este posibil ca persoana iubită să vă facă o declaraţie de dragoste surprinzătoare. Dimineaţa primiţi o veste  legată de o moştenire care vi se cuvine.

Horoscop 31 mai Vărsător

Nu este mereu bine să aşteptaţi ca alţii să facă primul pas. Pentru a simplifica relaţiile cu cei din jur, ar fi bine să fiţi mai deschis. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi unele probleme de cuplu.

Horoscop 31 mai Peşti

Aveţi şanse să primiţi nişte bani, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi călătoriile.Staţi mai bine cu familia.

Sursa: jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close