Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 august 2021. Berbecii sunt încrezători, Peștii au un șarm magnetic

Horoscop 4 august 2021. Berbecii sunt încrezători, Peștii au un șarm magnetic

Horoscop 4 august 2021. Capricornii nu sunt în cele mai bune toane, în timp ce Peştii primesc o sumă de bani importantă sau chiar o moştenire.

Horoscop 4 august 2021. Berbecii sunt încrezători, Peștii au un șarm magnetic
Sursa foto: Getty Images | Wavebreakmedia
de Georgiana Adam    |    03 Aug 2021   •   15:00

Horoscop 4 august 2021 pentru Berbec

Astăzi, nativii din zodia Berbec se simt curajoși și încrezători. Sunteți fericit într-o privință, iar asta vă face să străluciți. Cu toate aceste, încercați să vă controlați starea de euforie, mai ales la locul de muncă. Veți găsi rezolvare la unele probleme pe care le-ați lăsat în urmă.

Horoscop 4 august 2021 pentru Taur

Taurul are o dispoziție foarte bună. Aveți tendința ca astăzi să promiteți lucruri pe care s-ar putea să nu le duceți la bun sfârșit. În relația de cuplu, lucrurile merg ca pe roate. S-ar putea să apară mici discuții în cercul dumneavoastră de prieteni. 

Horoscop 4 august 2021 pentru Gemeni

Pentru Gemeni se prevede o zi foarte bună din punct de vedere financiar. Posibil să primiți o mărire de salariu sau chiar un bonus permanent. La locul de muncă, colegii dumneavoastră sunt foarte stresați. Este un moment bun să faceți mișcare.

Horoscop 4 august 2021 pentru Rac

Racii sunt vorbăreți. Aveți o dispoziție bună, iar asta vă face să vă doriți să comunicați mai mult decât o faceți de fel. Gândurile dumneavoastră sunt din ce în ce mai profunde. Vă gândiți să vă mutați într-un alt oraș. Astrele vă încurajează să vă concentrați mai mult pe lucrurile care contează.

Horoscop 4 august 2021 pentru Leu

Leul are nevoie de liniște deplină pentru a lua o decizie foarte importantă. Ați putea să vă petreceți timpul așa cum vă place și cum v-ar putea ajuta să vă încărcați bateriile. Nu vă lăsați tentați de anumite preparate culinare. Se pare că aveți o predispoziție la nivel digestiv.

Horoscop 4 august 2021 pentru Fecioară

Fecioarele sunt populare. Astăzi, sunteți în centrul atenției. Veți fi puse în fața faptului împlinit. Indiferent despre ce este vorba, încercați să vă păstrați calmul. Venus vă aduce armonie în relația dumneavoastră de cuplu. 

Horoscop 4 august 2021 pentru Balanță

Aveți o ușoară stare de aroganță, iar asta vă va afecta relațiile. Sunteți gata să vă asumați un rol de conducere. În relația de cuplu, se pare că partenerul vă pregătește o surpriză. Poate fi chiar o escapadă romantică la mare. Relațiile cu cei din familie se pot îmbunătăți peste noapte.

Horoscop 4 august 2021 pentru Scorpion

Scorpionii au nevoie de mai mult timp liber. Ați trecut printr-o perioadă stresantă, iar acum simțiți că este nevoie de o pauză. Astrele vă încurajează să vă deconectați câteva zile de rutina zilnică și să vă bucurați de o mică vacanță. Astăzi, este o zi norocoasă în plan amoros.

Horoscop 4 august 2021 pentru Săgetător

Trebuie să fiți mai atenți la sănătatea dumneavoastră. Sunteți epuizați și nu aveți pic de energie, iar asta este din cauza stresului acumulat din cauza unei probleme pe care credeați că nu o veți rezolva. Asta va cauzat unele dereglări în organism. 

Horoscop 4 august 2021 pentru Capricorn

Capricornii sunt prinși în toane proaste. Nu aveți chef de nimic și sunteți irascibili. Aveți grijă, mai ales dacă sunteți într-o relație. La locul de muncă, vă doriți o schimbare. Astăzi, veți afla un secret pe care va trebui să-l păstrați cu sfințenie.

Horoscop 4 august 2021 pentru Vărsător

Nativul Vărsător are dificultăți de exprimare, astăzi. Nu sunteți în cea mai bună formă a dumneavoastră. Astrele vă recomandă să vă gândiți mai mult la ceea ce contează cu adevărat. Din păcate, și relația de cuplu va fi afectată de lipsa dumneavoastră de comunicare.

Horoscop 4 august 2021 pentru Peşti

Nativii din zodia Pești primesc o sumă de bani importantă sau chiar o moștenire. Astăzi, parcă străluciți, iar asta atrage toate privirile. Aveți un șarm magnetic pentru cei din jur. Există o persoană care vă iubește în secret. În a doua parte a zilei, vor apărea mici discuții în familie, însă le veți gestiona corect. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close