Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii primesc bani, Peștii sunt plini de inspirație

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii primesc bani, Peștii sunt plini de inspirație

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Facem planuri de viitor și ne structurăm foarte bine ideile. Dacă nu reușim singuri, ar fi bine să cerem sfatul cuiva mai experimentat.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii primesc bani, Peștii sunt plini de inspirație
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    04 Ian 2022   •   08:31

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii vorbesc mult astăzi, poate că prea mult și își împărtășesc unor persoane nepotrivite planurile. Atenție, se recomandă să povestim despre ele după ce le-am început, nu înainte.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua aduce hotărâri, clarificări, știu ce au de făcut, se simt în putere, se simt în forță. Sunt la conducere și asta este foarte bine pentru ei, mai ales dacă iau niște decizii, anunță lucruri care îi surprind pe cei din jur. Nu le pasă, merg pe drumul lor.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, fie călătoresc sau fie au nevoie de niște informații care nu sunt pentru toată lumea, nu se obțin ușor, apelează la persoane care au aceste date de care ei au nevoie. În tot cazul, stă sub semnul cifrelor, datelor și actelor această zi.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, calcule pe care și le fac în legătură cu colaboratorii, cum se pot ajuta cu acele persoane, ce au acele persoane valoros și de dat. Ar prinde bine să laude și să aprecieze valorile și calitățile altora.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de întâlniri și de consfătuiri, dar și de anunțuri diverse pe care ei le fac în legătură cu intențiile lor. Pot surprinde unele persoane, mai ales că e fără drept de apel. Fac anunțurile și își văd de drum. 

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aduce muncă intelectuală astăzi și sunt expuse unor surprize, trebuie să găsească soluții inedite și să facă chestii pe care nu le-au făcut până acum.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, imaginație și creativitate, sunt în vervă, sunt în formă bună, mai ales intelectual, au vorbele la ele și se automobilizează, își țin în cap niște discursuri care le dau energie. 

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, lucrează în discreție acasă, au nevoie să se concentreze să își adune energia, gândurile și emoțiile, astfel încât să fie foarte bine centrați pe ce au de făcut.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, drumuri și călătorii sau mintea le fuge departe și pot face planuri pe termen lung. Folosesc foarte bine informațiile pe care le au, tot ce știu, tot ce au acumulat. Poate le vin niște idei noi să facă niște proiecte noi și activități noi cu ceea ce știu, cu ce au învățat.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, banii sunt vizați astăzi, bani învâtiți cumva. Capul le merge foarte bine și pot găsi soluții inedite la diverse probleme financiare sau noi modalități financiare pentru următorul an.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt într-o formă bună, mai ales intelectual. Totul este să nu lase ideile să fugă. Să fie ordonați, astfel încât planurile și proiectele lor chiar să fie puse în practică, să nu rămână pe foaie.

Horoscop 4 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce inspirație. Au nevoie de timp și de liniște ca să reflecteze, pentru că intuiția surprinde lucrul care rațiunii îi scapă, așa că vor avea și ei soluții dacă au pace sufletească.

×
Parteneri
Merg sau nu elevii luni la şcoală? Anunț de ULTIMĂ ORĂ
x close