Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 noiembrie 2023. Fecioarele întâmpină tensiuni în relația de cuplu, Săgetătorii încep o nouă etapă

Horoscop 4 noiembrie 2023. Fecioarele întâmpină tensiuni în relația de cuplu, Săgetătorii încep o nouă etapă

Horoscop 4 noiembrie 2023. Fecioarele întâmpină tensiuni în relația de cuplu, astăzi, iar Săgetătorii încep o nouă etapă.

Horoscop 4 noiembrie 2023. Fecioarele întâmpină tensiuni în relația de cuplu, Săgetătorii încep o nouă etapă
Sursa foto: Getty Images I sarayut Thaneerat
de Roxana Mihăiescu    |    03 Noi 2023   •   15:00

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Berbec

Deși anumite planuri la care lucrezi de ceva timp nu decurg în ritmul dorit de tine, alegi să privești partea sigură și stabilă din viața ta și care îți oferă un sentiment de siguranță. Analizele tale pot fi destul de obiective și clare astăzi dacă te detașezi de micile inconveniențe. 

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Taur

Reușești să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă și cumva mai detașată, ceea ce-ți oferă o nouă deschidere și mai mult echilibru. Încă există chestiuni emoționale care au nevoie să fie rezolvate însă nu te mai lași copleșit de ele. 

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Gemeni

Se anunță o zi cu socoteli financiare, în special pentru casă, pentru o reamenajare a spațiului de locuit. Ai tot amânat și acum a venit momentul să te ocupi.

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Rac

Astăzi, îți dorești să te relaxezi mai mult și să petreci timpul în compania partenerului. Totuși, s-ar putea să te streseze anumite responsabilități de la serviciu și să ai senzația că nu găsești soluții. 

Citește și: Horoscop 1-15 noiembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au protecţie astrală, Scorpionii încheie o perioadă grea din viaţa lor

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Leu

 Dacă faci o scurtă drumeție sau dezbați o chestiune profundă cu cineva, ai șansa să-ți îmbogățești starea de spirit și viziunea asupra lucrurilor.

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Fecioară

S-ar putea să apară tensiuni în relația cu partenerul tău. Este un moment oportun să încerci să rezolvi tensiunile și să decizi ce se va întâmpla pe viitor cu relația voastră.

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Balanță

O zi destul de practică și pragmatică cu spor în tot ce-ți propui să realizezi și cu o stare de sănătate bună, în ciuda unor mici chestiuni care țin de rutină zilnică și la care ai nevoie să te adaptezi un pic. Evită să mănânci pe grabă.

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Scorpion

Scorpionii trebuie să învețe să pună mai mult preț pe partea sufletească și mai puțin pe exterior. Aceștia pot avea tendința să cheltuiască mai mult decât este necesar în această zi.

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Săgetător

Eşti pe cale să începi o nouă etapă, un nou proiect şi ai foarte multe îndoieli, ceea ce te face suspicios. E greu să te concentrezi şi e şi mai greu să faci concesii, cel puţin astăzi!

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Capricorn

Îți faci planuri pentru săptămâna viitoare. Pentru că urmează o săptămână aglomerată, vrei să ai totul stabilit în amănunt, să nu ratezi ceva.

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Vărsător

Dimineaţa dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor.

Horoscop 4 noiembrie 2023 pentru Pești

Trebuie să pui capăt şantajului sentimental la care eşti supus. Ţine la distanţă pe cei care vor să intre cu orice preţ în sufletul tău. Cu blândeţe şi armonie, aşa cum te pricepi mai bine.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close