Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 decembrie 2022. Leii primesc multe cadouri, Fecioarele vor avea musafiri

Horoscop 6 decembrie 2022. Leii primesc multe cadouri, Fecioarele vor avea musafiri

Horoscop 6 decembrie 2022. Nativii din zodia Capricorn au o zi foarte benefică din punct de vedere financiar, în timp ce Peştii cheltuiesc prea mulţi bani.

Horoscop 6 decembrie 2022. Leii primesc multe cadouri, Fecioarele vor avea musafiri
Sursa foto: unsplash.com/Nastya Dulhiier
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2022   •   15:24

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Berbec

Nu este cinstit să vă minţiţi partenerul sau să-i ascundeţi lucruri. Minciuna poate să distrugă chiar şi cele mai puternice legături. Dacă nu aţi călătorit niciodată cu trenul, astăzi este ziua. Numerele norocoase sunt 42 şi 13. Un coleg de serviciu vrea să vă ia toate meritele. S-ar putea să aveţi dureri de spate.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Taur

Nu aruncaţi la gunoi o relaţie pe care o aveţi de multă vreme. Încercaţi să vedeţi care sunt plusurile şi minusurile relaţiei. Încercaţi să fiţi mai amabili cu cei din jur. Aveţi grijă pe cine lăsaţi să intre în viaţa dumneavoastră. Numerele norocoase de astăzi sunt 9,13, 45.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Gemeni

Veţi avea o zi distractivă şi interesantă alături de partenerul dumneavoastră. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, vă veţi simţi uşor singuri dacă nu aveţi deja o relaţie. Munca pe care o faceţi s-ar putea să fie cea pe care o îndrăgiţi. Numerele norocoase de astăzi sunt 82, 15 şi 16.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Rac

Aveţi tendinţa să fiţi superficiali atunci când vorbiţi despre relaţia dumneavoastră de dragoste. În loc să cumpăraţi un articol foarte scump, mai bine cumpăraţi o carte bună sau ceva care să vă stimuleze. S-ar putea să fiţi prea sinceri, iar asta ar putea să vă aducă multă suferinţă.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Leu

Problemele din cuplu vor dispărea dacă veţi avea mai multă răbdare cu acesta. Vă veţi distra pe cinste dacă aveţi de făcut o călătorie. Sunteţi foarte descurcăreţi din fire, iar astăzi vă veţi bucura de rezolvarea unor lucruri foarte importante.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Fecioară

Partenerul dumneavoastră poate fi gelos pe dumneavoastră. Poate că vă petreceţi mai puţin timp cu el. Astăzi nu este o zi grozavă pentru a călătorii. Indicat ar fi să vă bucuraţi mai mult alături de cei dragi. Din punct de vedere emoţional vă descurcaţi foarte bine. 

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Balanţă

Planeta dumneavoastră guvernantă vă trimite o energie foarte bună. Numerele norocoase pentru astăzi sunt 8, 67, 22, 19 şi 18. Chiar dacă din punct de vedere financiar sunteţi bine, ceva vă lipseşte. Poate aveţi nevoie de mai multă motivaţie. Aveţi grijă mai mult de sănătatea dumneavoastră.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Scorpion

Dacă sunteţi într- o relaţie poate ar trebuie să vă bucuraţi mai mult de partener. În ultima perioadă l-aţi cam neglijat. Situaţia dumneavoastră financiară este foarte bună, iar asta vă aduce foarte multă satisfacţie. Sunteţi extrem de sensibili astăzi. Dacă sunteţi stresaţi, încercaţi yoga.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Săgetător

Vă este foarte greu să vă arătaţi afecţiunea. Încercaţi să depăşiţi asta. Toţi oamenii au nevoie de bunătate şi dragoste. Astăzi aveţi mult noroc în dragoste. Continuaţi să faceţi ceea ce faceţi. Nu uitaţi! Exprimaţi-vă sentimentele.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Capricorn

Se spune că în dragoste şi în război totul este posibil. Dacă asta simţiţi ar trebui să o faceţi. Din păcate, astăzi nu este o zi bună pentru călătorii. Este posibil să aveţi uşoare probleme cu gâtul şi cu stomacul. O persoană vă poate aduce informaţii tulburătoare.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Vărsător

Partenerul nu mai este mulţumit de relaţia dumneavoastră. Sunteţi cel care va decide soarta relaţiei. Călătoriile vor fi obositoare. Numerele norocoase sunt 66 şi 2. Fiţi puţin mai responsabili cu banii dumneavoastră. Vă simţiţi bine cu voi înşivă.

Horoscop 6 decembrie 2022 pentru Peşti

Astăzi este ziua în care veţi afla un adevăr destul de dur. Capul sus! Indiferent de ceea ce veţi afla, nu este un capăt de ţară. Numărul norocos este 10. Sănătatea este excelentă. Sunteţi dispuşi să economisiţi mai mulţi bani.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close