Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 decembrie 2022. Soare pe cerul Fecioarelor, Gemenii atrag banii ca un magnet

Horoscop 7 decembrie 2022. Soare pe cerul Fecioarelor, Gemenii atrag banii ca un magnet

Horoscop 7 decembrie 2022. Nativii din zodia Taur trebuie să renunţe la excese, în timp ce Leii află o veste importantă pe care o aşteaptă de multă vreme.

Horoscop 7 decembrie 2022. Soare pe cerul Fecioarelor, Gemenii atrag banii ca un magnet
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2022   •   15:00

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Berbec

Sunteţi pe punctul de a face o mare schimbare în viaţa dumneavoastră. Astăzi nu va fi o zi bună pentru călătorii. Culoarea gri închis este culoarea dumneavoastră norocoasă.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Taur

Este aşteptat un câştig financiar mare astăzi. Încercaţi să fiţi mai atenţia la locul de muncă. Pot apărea discuţii neaşteptate.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Gemeni

Din punct de vedere mental vă descurcaţi foarte bine, mai ales că apar fel şi fel de situaţii care par să vă destabilizeze. În acest moment, sunteţi concentrat pe planurile de viitor şi cam uitaţi de prezent.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Rac

Oriunde aţi merge, astăzi este o zi cu totul şi cu totul norocoasă. Sănătatea dumneavoastră trebuie să fie primordială, aşa că încercaţi să vă rezolvaţi dumneavoastră problemele şi apoi pe ale celorlalţi.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Leu

Nu lăsaţi ca energia altora să vă destabilizeze. Sunteţi foarte critici astăzi şi riscaţi să vă pierdeţi răbdarea, iar asta ar putea să vă aducă mici neînţelegeri acasă.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Fecioară

Partenerul vă arată multă dragoste şi afecţiune astăzi, iar asta vă face să vă simţiţi foarte bine. Vă veţi simţi şi foarte norocoase astăzi. Va exista o şansă destul de mare pentru a vă îmbunătăţi poziţia la locul de muncă.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Balanţă

Încercaţi să fiţi mai activi şi să lăsaţi îngrijorările deoparte. Aveţi mult timp pentru dumneavoastră astăzi, încercaţi să profitaţi de acest timp.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Scorpion

Nu prea ştiţi ce vreţi astăzi. Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să nu fiţi atenţi la locul de muncă. Staţi departe de alimentele care au un conţinut ridicat de calorii.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Săgetător

Astăzi este o zi favorabilă pentru dumneavoastră. Viaţa dumneavoastră amoroasă decurce foarte bine, iar asta vă aduce linişte interioară. Aveţi grijă să nu fiţi mult prea buni astăzi cu oamenii care chiar nu merită.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Capricorn

Încercaţi să vă concentraţi mai mult pe iubirea de sine. Dragostea celorlalţi va veni mai uşor din partea celorlalţi mai târziu. Nu consumaţi prea multe băuturi alcoolice. Ar trebui să petreceţi mai mult timp cu familie şi prietenii.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Vărsător

Jupiter vă trimite vibraţii bune care vă pot afecta în mod pozitiv finanţele. Veţi primi sfaturi preţioase cu privire la o afacere.

Horoscop 7 decembrie 2022 pentru Peşti

Numerele norocoase de astăzi sunt 49 şi 33. Jupiter vă trimite energie bună. Încercaţi ca astăzi să nu faceţi prea mult excese.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close