Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 august 2021. Norocul dă peste Lei, Fecioarele au parte de schimbări radicale

Horoscop 8 august 2021. Norocul dă peste Lei, Fecioarele au parte de schimbări radicale

Horoscop 8 august 2021. Norocul ar putea da peste o zodie. De Leu este vorba. Ei sunt norocoşii zilei de mâine. La rândul lor, Fecioarele au parte de schimbări radicale.

Horoscop 8 august 2021. Norocul dă peste Lei, Fecioarele au parte de schimbări radicale
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2021   •   17:44

Horoscop 8 august 2021 pentru Berbec

Dacă ați trecut recent printr-o poveste romantică, probabil aţi observat că ceva plutea în jur. Poate nu aţi apucat să vă treziţi complet şi vă întrebaţi de ce. Motivul este simplu: vreţi să trăiţi prea mult din ceea ce aţi decis să trăiţi, şi nu să trăţi viața așa cum vine. E treaba voastră, dar realitatea nu poate fi ignorată.

Horoscop 8 august 2021 pentru Taur

Dacă aţi avea posibilitatea, astăzi v-aţi dori foarte mult să puteţi schimba universul de relații personale cu o baghetă magică. În ultima perioadă v-aţi dat seama că vă plictisiți de o parte din oamenii din jur și în acest moment vă este dificil să trăiți relații fără surprize. Tot ce vă doriţi e să cunoaşteţi oameni noi.

Horoscop 8 august 2021 pentru Gemeni

Astăzi este ziua în care emanaţi farmec. Puterea voastră de seducție este, ca să spunem așa, la vârf. Dacă dorințele sau visele voastre cresc în ultima perioadă, pe măsură ce o persoană vă invidiază, acum este momentul să vă exprimaţi. Vorbiţi mai puţin însă și lăsaţi farmecul să facă restul.

Horoscop 8 august 2021 pentru Rac

Aveţi casă, o viață de familie liniștită sau, în cazul altora, chiar dacă sunteți singur, într-un apartament nou, simţiţi că e cazul să faceţi un pas important în viaţă. Este puțin probabil ca lucrurile să fie mai instabile decât sunt acum. 

Horoscop 8 august 2021 Leu

Dacă visaţi să întâlniţi pe cineva care seamănă cu tine, pe tot parcursul zilei s-ar putea să primiţi un răspuns. Desigur, nu se poate prezice nimic, dar să presupunem că sunt zile în care norocul este de partea voastră, așa că ce mai aşteptaţi? 

Horoscop 8 august 2021 pentru Fecioară

Astrele arată că aţi putea experimenta emoţii intense astăzi, mai ales dacă pe parcursul acestei zile decideți să vă lăsați inima să se exprime clar. Nu vă fie frică de forța și impactul cuvintelor pe care le folosiţi. Dacă doriți să transmiteți un mesaj important, nu vă fie teamă de consecințe. Dimpotrivă, schimbările care vor avea loc, chiar dacă sunt puțin radicale, sunt ceea ce vă așteptați.

Horoscop 9 august 2021 pentru Balanță

Adevărul este că ați putea avea o zi bună în perspectivă. Astăzi afacerile dvs. familiale și profesionale nu ar trebui să vă îngrijoreze, cel puțin pentru că se pare că lucrurile vor decurge ușor. Pentru că diferitele aspecte ale zilei par să vă împingă să vă asumați un alt risc pentru a vă exprima, practicarea activității artistice sau o relație de dragoste, de exemplu, ar să vă facă să vă relaxați pentru a profita de libertate.

Horoscop 8 august 2021 pentru Scorpion

Astăzi s-ar putea să aveți senzația ciudată că veți participa la evenimentele zilei ca spectator. Oamenii se vor activa în fața dvs. ca și cum ar fi pe scena unui teatru. Va trebui să luptați împotriva acestui sentiment, intervenind mai mult decât de obicei în cursul lucrurilor. Un sfat, nu stați deoparte, decizii importante ar putea fi luate fără ca dvs. să vă puteți da cu părerea.

Horoscop 8 august 2021 pentru Săgetător

Pe parcursul zilei de azi v-ați putea simți prins între puternicele cerințe creative ale momentului, în care sunteți de fapt în plină căutare a autenticității, și dorința de a mulțumi și a seduce persoana care vă însoțește. Vă întrebați cum ați putea rezolva aceste disonanțe. S-ar putea să ajungeți să puneți întrebarea de ce trebuie să fiți apreciați atât de mult.

Horoscop 8 august 2021 pentru Capricorn

Pe tot parcursul zilei de azi, lumina ar putea fi făcută în, să zicem, podul interior, unde puneți lucrurile și sentimentele cu care nu ați terminat încă de tratat. Așadar, cel mai bun lucru este că așteptați până când aveți povești oarecum vechi, care mai devreme sau mai târziu vor ieși la suprafață. De exemplu, adânc în inima dvs., poate apărea o veche dorință de a vă dedica unor activități artistice.

Horoscop 8 august 2021 pentru Vărsător

Indiferent dacă sunteți îndrăgostit, în prietenie sau la serviciu, astăzi ar trebui să pariați pe necunoscut. Lăsați briza mării să vă ghideze și să vă îndreptați către o destinație necunoscută. Reînnoiți-vă contactele și descoperiți noi orizonturi. De la surprize la descoperiri, bucurați-vă de propria persoană și de acea fericire care vă invadează. Planetele zilei vă oferă o zi care va fi sub semnul bunului simț al umorului.

Horoscop 8 august 2021 pentru Pești

Astăzi ar trebui să vă așteptați la mici dezacorduri cu partenerul dvs. sau poate și cu un prieten. Și, interesant, ați putea reacționa cu măsuri care depășesc cu mult natura conflictului. Trebuie spus că vremea din ultimele zile v-a făcut, fără îndoială, mult mai vulnerabil decât de obicei. Aceasta este o oportunitate de a nu vă sacrifica așa cum faceți de obicei, sub pretextul că nu vă plac tensiunile.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close