Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 martie 2023. Fericirea bate la uşa Capricornilor, Balanţele semnează acte importante

Horoscop 8 martie 2023. Fericirea bate la uşa Capricornilor, Balanţele semnează acte importante

Horoscop 8 martie 2023. Nativii din zodia Taur au noroc din punct de vedere financiar, în timp ce Berbecii au îndoieli.

Horoscop 8 martie 2023. Fericirea bate la uşa Capricornilor, Balanţele semnează acte importante
Sursa foto: Freepick.com
de Georgiana Adam    |    07 Mar 2023   •   15:34

Horoscop 8 martie 2023 pentru Berbec

Apar din ce în ce mai multe îndoieli în viaţa dumneavoastră de cuplu. Poate este bine să vă trage partenerul deoparte şi să-i spuneţi ce vă deranjează pe fiecare. În a doua parte a zilei, este posibil să primiţi o invitaţie la o petrecere surpriză de 8 martie.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Taur

Astăzi aveţi noroc din punct de vedere financiar. Deşi păreţi foarte deschişi, astăzi nu sunteţi chiar în cele mai bune toane. Este posibil să fiţi nevoiţi să lucraţi peste program. Dacă vă gândiţi să călătoriţi, astăzi pot apărea mici probleme cu actele. Aveţi mai multă grijă de bunurile dumneavoastră.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Gemeni

Nu puneţi prea multă presiune pe umerii dumneavoastră. Cu Mercur Retrograd, s-ar putea să vă simţiţi dezorientat şi foarte critic astăzi. Dacă sunteţi la job astăzi, încercaţi să vă păstraţi calmul. Nu forţa mâna norocului de niciun fel.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Rac

Numerele 97, 40 şi 38 sunt numerele dumneavoastră norocoase pentru astăzi. Nu ar fi rău să jucaţi chiar la jocuri de noroc. Este posibil să primiţi o primă destul de generoasă. O meritaţi!

Horoscop 8 martie 2023 pentru Leu

Astăzi simţi că este destul de greu să faci ceea ce îţi doreşti. Poate ar fi bine să fii mai atent la ceea ce vrei să faci cu viaţa ta, indiferent de ce spun ceilalţi. Încercaţi ca astăzi să vă faceţi timp pentru dumneavoastră şi pentru dorinţele pe care le aveţi.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Fecioară

Încercaţi să nu vă mai concentraţi pe probleme din cuplu. Totul se poate rezolva, dacă veţi ştii cum să reacţionaţi şi cum să puneţi problema.Luna nouă în Balanţă vă poate aduce armonie în cuplu şi noi oportunităţi la locul de muncă.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Balanţă

Astăzi puteţi primi o invitaţie surpriză la o cină romantică. Asta vă va ajuta să vă vedeţi cu alţi ochi partenerul. O schimbare de peisaj vă poate chiar reconecta unul cu celălalt. Încercaţi să nu mai gândiţi atât de negativ.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Scorpion

Veţi avea o zi minunată în cuplu. Cu toate acestea, încercaţi să vă stăpâniţi de toate criticile pe care consideraţi că ar trebui să i le aduceţi. Dacă sunteţi îngrijoraţi de greutatea dumneavoastră, poate ar fi bine să luaţi atitudine.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Săgetător

Venus vă aduce noroc în casa a 6-a de 8 martie, iar asta înseamnă că puteţi avea parte de noi începuturi. Încercaţi să evitaţi dietele în această perioadă. Prea multă emoţie vă poate face să păreţi slabi.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Capricorn

Încercaţi ca astăzi să nu ascultaţi de oameni care nu par de încredere. Aveţi mare grijă de cum reacţionaţi la impuls. Mulţi oameni vor să vă pună beţe în roate, Fericirea bate la uşa dumneavoastră.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Vărsător

Din punct de vedere al relaţiilor, astăzi este o zi tare norocoasă pentru dumneavoastră. Totodată, puteţi lua decizii foarte bune în ceea ce priveşte cariera.

Horoscop 8 martie 2023 pentru Peşti

Comunicarea este cheia tuturor problemelor de astăzi. Numerele 47 si 44 sunt numerele norocase. Încercaţi să nu beţi prea multă apă rece. Totodată, aveţi grijă la emoţiile negative.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close