Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 ianuarie 2022. Berbecii acceptă provocări noi, Leii au bateriile încărcate

Horoscop 9 ianuarie 2022. Berbecii acceptă provocări noi, Leii au bateriile încărcate

Berbecii privesc înainte fără vreo teamă, acceptă provocări mari, iar Gemenii au parte de tensiuni şi aspecte neplăcute pe care trebuie să le lămurească.

Horoscop 9 ianuarie 2022. Berbecii acceptă provocări noi, Leii au bateriile încărcate
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2022   •   16:31

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Berbec

Cineva la care nu te aștepți va paria pe tine când vine vorba de un proiect sau de o îmbunătățire la locul de muncă. Nu ar trebui să spui nu acestei oportunități, chiar dacă crezi că nu ești pregătit. Acceptă provocarea și privește înainte fără nicio teamă. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Taur

Dacă întâlnești pe cineva care nu îți ascultă argumentele și care vrea doar să asculte pe cineva care gândește ca el sau ea, este mai bine să nu intri în discuții de niciun fel. Va servi doar pentru a vă pune într-o dispoziție proastă. Căutați aliați, nu dușmani sau adversari. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Gemeni

Profitați de week-end pentru a găsi un pic de liniște și lăsați la o parte anumit lucruri care nu vă fac plaăcere sau chiar nu vă fac bine. Nu ar strica o conversație lungă cu partenerul vostru pentru a face față viitorului apropiat şi pentru a stabili nişte reguli ale relaţiei. Sunt chestiuni pe masă pe care trebuie să le lămuriți. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Rac

În ciuda faptului că ai petrecut o zi de vacanță, adevărul este că ai trăit momente intense din punct de vedere emoțional și asta a produs o anumită epuizare mentală. Este timpul să scapi de toate și să te odihnești. Îți va fi bine să asculți muzică, pentru a te simţi în elementul tău.

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Leu

Revenirea la rutină nu este ceea ce îţi doreşti cel mai mult, dar gândeşte-te cum ai reuşit să te bucuri de momente care ţi-au adus bucurii mari la nivel personal şi pe care nu le-ai mai avut de mult. Acest lucru este important pentru că ți-a reîncărcat bateriile. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Fecioară

Cineva te poate supăra un pic astăzi, poate că este o rudă cu care nu ești de acord și asta te face să fii nevoit să spui "nu" deschis unei invitații sau unei acțiuni comune. Asta te poate pune într-un compromis neplăcut. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Balanță

O să prețuiești foarte mult sfaturile cuiva care vede foarte clar ce faci greșit în relație. Nu rata ocazia de a te putea înţelege şi ierta tu pe tine, pentru ca apoi să o poţi lua de la capăt. Schimbați-vă atitudinea, recunoașteți-vă defectele și încercați să vă îmbunătățiți. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Scorpion

O slujbă nouă sau chiar actualul loc de muncă te va costa multă concentrare, dar tocmai această concentrare este foarte pozitivă pentru tine, deoarece te ajută să nu te mai gândești prea mult la problemele tale şi nici să te supere unele lucruri care s-au întâmplat. Nu este momentul să vezi totul negru, există lumină. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Săgetător

Astăzi apelezi la îmbunătățirea calității vieții și a circumstanțelor cuiva apropiat și care nu trece prin cel mai bun moment al său. Acest ajutor va fi, de asemenea, aproape vindecător pentru tine, deoarece te vei simți special și util pentru ceilalți. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Capricorn

Vei avea tendința de a reflecta și nu vei dori să spui nimănui problemele tale, ceea ce poate provoca o neînțelegere cu un membru al familiei. Încercați să clarificați lucrurile și să nu dați vina pe nimeni. Nu alţii sunt cauza lucurilor care vi se întâmplă.

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Vărsător

Dacă lași cea mai individualistă parte din tine să iasă la iveală, îți poți opri relațiile afective de orice fel și asta nu ți se potrivește. Lasă-te purtat mai bine de dorinţele partenerului sau ale familiei tale şi acţionează atunci când vezi că trebuie, chiar dacă nu este ceea ce îţi doreşti cel mai mult. 

Horoscop 9 ianuarie 2022 pentru Pești

Astăzi este o zi foarte interesantă, pentru că îți vei da seama cum poți depăși un obstacol care până acum părea de netrecut. Credința ta în tine însuți îți va deschide calea și trebuie să o urmezi fără să te gândești la nimic altceva. Poate ar trebui să lași deoparte pe cineva cu care vezi că nu te potriveşti.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close