Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru a doua zi de Paște 2023. Taurii au idei creative, Capricornii se tem să spună ce gândesc

Horoscop pentru a doua zi de Paște 2023. Taurii au idei creative, Capricornii se tem să spună ce gândesc

Horoscop pentru a doua zi de Paște 2023. Iată previziunile astrale pentru fiecare zodie, luni 17 aprilie 2023.

Horoscop pentru a doua zi de Paște 2023. Taurii au idei creative, Capricornii se tem să spună ce gândesc
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2023   •   14:34

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Berbec

Treci un pic dincolo de realitate, pentru că s-ar putea ca cele mai bune idei să nu fie cele concrete, palpabile, care ţi se oferă de către cei din jur. Iluzia, visul, utopia, imaginaţia sunt, pentru tine, acum, cei mai buni prieteni, care se aliază pentru a-ţi oferi ţie nişte alternative bune faţă de ceea ce ai deja.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Taur

Orice activitate creativă în care e nevoie de talent literar – scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat – merge de minune, pentru că îţi vin idei excelente care merită transpuse pe hârtie.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Gemeni

Treci printr-un moment mai fragil când eşti gata să renunţi la un demers început cândva. Poate la o carte pe care ai început-o, la un curs pe care l-ai pornit acum o vreme, poate chiar la şcoală! Nu te grăbi să pui cartea în cui, poate ai doar nevoie de o pauză, dar nu renunţa la ce ai început.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Rac

Fii discret în privinţa proiectelor tale, ca nu cumva să le descopere şi alţii şi să se folosească de ele pentru a-ţi strica ţie cheful. Vei recunoaşte public ceea ce acum ţii ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Leu

Un risc se află prin preajmă de câteva zile. Deja stăteai pe loc, blocat într-un punct mort, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergi în direcţia cea bună, dar nu ai ţinut cont de toate aceste semnal. Acum dai piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Fecioară

Cu cât te străduieşti mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea azi trebuie să faci totul lent şi chibzuit, fără a ţinti prea departe. Din aproape în aproape, vei materializa orice ţel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, când încerci să-ţi depăşeşti limitele.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Balanţă

Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţa celor care spun NU la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Scorpion

Ți-ai fixat gândul asupra unui unic simbol care pentru tine ar însemna fericirea şi dacă acela nu vine încă la tine, ai tendinţa să spui că nu ai nimic. Deschide-te spre alte oportunităţi, spre alte direcţii, spre alte motive de fericire, nu aştepta miracole doar dintr-o singură direcţie.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Săgetător

Ce ai construit cu răbdare în ultima perioadă este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat în seamă. Nu te culca pe laurii victoriei ci luptă să păstrezi ce ai cucerit.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Capricorn

Ca niciodată, te copleşeşte teama şi nu ai curajul de a spune ce simţi sau ce gândeşti. Preferi să rămâi discret în banca ta, fără a destăinui nimic din secretele tale, pentru că e mai bine să reduci mărturisirile, mai ales în faţa unor persoane care îţi ridică semne de întrebare cu privire la bunele lor intenţii.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Vărsător

Nu întotdeauna prietenii sau familia sunt şi cei care te înţeleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecăţi nedrepte. Nu pretinde mai mult nici măcar de la cei care spun că te iubesc, pentru că fiecare, în fond, e cu propriile sale probleme pe suflet.

Horoscop de Paște, 17 aprilie 2023 pentru Peşti

Ceea ce te preocupă acum cel mai mult e sănătatea ta fizică. E momentul să iei decizii care sună înălţător şi care te entuziasmează la maximum, şi îţi iei angajamentul să te apuci de un sport, să-ţi iei abonament la sală, să te ţii de un regim care ar face bine organismului tău.

×
Subiecte în articol: Horoscop Paste
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close