Antena 3 CNN Horoscop Horoscop APRILIE 2020. Intrăm în expectativă. Tot ce știam se schimbă - Pentru LEI apar câștiguri financiare

Horoscop APRILIE 2020. Intrăm în expectativă. Tot ce știam se schimbă - Pentru LEI apar câștiguri financiare

Luna aprilie 2020 vine cu decizii dificile pentru toate semnele zodiacale. Nimic nu mai este ca la inceput. Iata ce iti rezerva astrele pentru luna viitoare.

Horoscop APRILIE 2020. Intrăm în expectativă. Tot ce știam se schimbă - Pentru LEI apar câștiguri financiare
20 Mar 2020   •   11:57

HOROSCOP BERBEC - Luna aprilie este luna ta si cea mai buna pentru tine. Ai energie sa faci tot ce iti propui, esti curajoasa si iti asumi riscuri. Chiar atunci cand te astepti mai puti, vor aparea o multime de oportunitati pentru tine. Vei avea de luat cateva decizii importante. Viata ta sentimentala este mai buna ca niciodata. Iti vei gasi marea iubire sau vei fi ceruta in casatorie.

HOROSCOP TAUR - Nu te simti confortabil in aceasta luna si incepi un razboi cu propria persoana. Simti ca nu mai ai deloc energie si ca nu mai esti in stare sa duci nimic pana la capat. Treci printr-o perioada de reintinerire spirituala. Iti transformi intreaga viata, dar nu ai inca puterea necesara. Spre finalul lunii ai putea primi banii pe care ii astepti de atat de mult timp 

HOROSCOP GEMENI - Ai grija la sentimentele tale in aceasta luna. Aprilie este despre prietenie si comunitate. Vei incepe legaturi cu persoane de care ai nevoie in viata ta. Ai putea incepe o job nou sau ai putea pune in practica un hobby pe care il ai de mult timp. Nu stai rau nici din punct de vedere sentimental.

HOROSCOP RAC - Iti va merge destul de bine din punct de vedere profesional. Vei intra in atentia persoanelor pe care vrei sa le cunosti mai bine. Iti setezi obiective si incepi sa muncesti in aceasta directie pentru a le atinge. Norocul este de partea ta. 

HOROSCOP LEU - Esti mai curajoasa ca niciodata si incerci sa descoperi adevarul din orice. Incepi sa inveti lucruri noi, care iti vor aduce mai tarziu o stabilitate financiara. Apar castiguri financiare dupa jumatatea lunii pe care le poti folosi pentru face toate lucrurile de care ai nevoie in viata ta. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: aprilie Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close