Antena 3 CNN Horoscop Horoscop aprilie 2023. Zodia care este lovită de soartă în această lună

Horoscop aprilie 2023. Zodia care este lovită de soartă în această lună

Horoscopul lunii aprilie 2023 stă sub semnul influențelor intrării lui Mercur și a Soarelui în Taur, a lui Venus în Gemeni, a tranzitului retrograd preluat de Mercur, a Lunii pline din Balanță și a Lunii noi din Berbec.

Horoscop aprilie 2023. Zodia care este lovită de soartă în această lună
Sursa foto: Pexels
de Gabriel Dano    |    03 Apr 2023   •   22:15

Horoscop aprilie 2023 Berbec

Berbecul are prilejul să soarbă până la fund din pocalul plăcerilor existenței, să dea prioritate sinelui său și dorințelor sale cele mai arzătoare, având în vedere că trece prin luna nașterii sale, Soarele este amplasat până pe 20 aprilie în sectorul său astrologic, iar Jupiter îi dăruiește mereu un noroc ieșit din comun.

Horoscop aprilie 2023 Taur

Pentru Taur se previzionează că Marte continuă să-i stimuleze gândirea, să-i furnizeze idei extraordinare ce trebuie, însă, să fie promovate pentru a-și găsi căi de punere în practică. Pe de altă parte, focalizarea sa intensă asupra căminului îi poate insufla, uneori, o atitudine nițel dictatorială, ce poate pune gaz pe foc unor neînțelegeri minore cu familia.

Horoscop aprilie 2023 Gemeni

Horoscopul Gemenilor indică o conjunctură planetară norocoasă în cea de-a unsprezecea lor casă. Aceștia par să facă importanți pași înainte în transpunerea în viață a viselor și speranțelor lor, să fie susținuți de prieteni de nădejde, capabili să le înalțe starea de spirit și să le încurajeze întreprinderi cutezătoare. Dacă cei care au un partener de cuplu par să-și fortifice relația cu acesta grație unei camaraderii de zile mari, cei care sunt solo tind să se implice într-o idilă cu o persoană cunoscută în cercul lor social.

Horoscop aprilie 2023 Rac

Racul este impulsionat să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și vedea visele cu ochii. Marte guvernează întâia sa casă, așa că este energizat din plin și își poate iniția, cu curaj și încredere în sine, planuri ambițioase, cu bătaie lungă în viitor. În plus, până pe 20 aprilie, Soarele din Berbec îl stimulează să facă eforturi considerabile la serviciu, ajutându-l să progreseze vizibil în carieră.

Horoscop aprilie 2023 Leu

În cazul Leului, se remarcă încurajarea acestuia de a  se dedica unei schimbări fundamentale a destinului său. Marte în Rac îl pune înaintea unor taine din sfera personală ce-și cer neapărat dezvăluirea și-l motivează să depășească o perioadă de confuzie privind viitorul său. Îi este recomandat să mediteze în profunzime, să-și asculte cu atenție intuiția și să-și afle o modalitate de vindecare spirituală.

Horoscop aprilie 2023 Fecioară

Fecioara este animată de o atitudine jucăușă și incitantă, și poate trece printr-un răstimp de bun augur în afirmarea sa în mijlocul oamenilor. Marte, prezent în a unsprezecea sa casă, îi făgăduiește împliniri de excepție. Îi este dăruită o perioada înțesată de oportunități de a trăi într-un ritm trepidant, a se angaja în activități inedite capabile să-i crească adrenalina. Are ocazia să-și întărească legăturile de prietenie existente și să pună bazele unora, noi, extrem de promițătoare.

Horoscop aprilie 2023 Balanță

În horoscopul Balanței din aprilie 2023 se întrezărește o vreme prielnică adevăratei iubiri. Indiferent dacă este solitară sau are deja un partener, Balanța se bucură în această lună de o conexiune sentimentală magică, care este pe cale să o împlinească sufletește și spiritual. Intimitatea, senzualitatea, dar și averea, investițiile sunt favorizate în această lună de Soare și Mercur.

Horoscop aprilie 2023 Scorpion

Scorpionul este stimulat să creadă într-un viitor extrem de promițător. Marte își continuă vizita în Rac, îndemnându-l să-și scoată la iveală autenticitatea, unicitatea, și să profite de un plus de libertate. Dacă este însetat de cunoaștere, iar năzuința de a călători nu-i da deloc pace, pare aibă oportunități deosebite din ambele puncte de vedere. Simte nevoia de a se debarasa de cenușiul rutinei cotidiene, și poate realiza asta prin asumarea unei noi perspective spirituale, mai înalte, asupra lumii și prin explorarea unor meleaguri îndepărtate, exotice.

Horoscop aprilie 2023 Săgetător

Nativii din Săgetător nu se lasă până nu ajung la miezul lucrurilor fundamentale din traiul lor. Dacă au fost răniți în legături de asociere sau chiar în dragoste, nu mai sunt dispuși să ierte greșelile altora cu una cu două. Amplasarea lui Marte în a opta lor casă le pune pe foc viață sentimentală, dar nu îi mai face să fie vulnerabili față de o posibilă trădare în amor. De fapt, în această lună, sub influență tranzitului lui Venus, începând cu 11 aprilie, pun mai presus de orice stabilitatea și fidelitatea din relațiile lor de dragoste.

Horoscop aprilie 2023 Capricorn

Capricornul pune mai presus de orice independența și acțiunile având darul de a-l scoate din inerție. Soarele și Mercur aflați în a cincea sa casă îi pune pe jar dorința de a schimba sau a aduce la un alt nivel, mai spontan, relaționarea sa socială, a-și exploata cât mai mult o creativitate efervescentă. De fapt, aceste planete îl îmboldesc să își împrospăteze viața sentimentală, să îi dea noi valențe, deși, Venus în a șasea sa casă odată cu 11 aprilie, îi inspiră o atitudine cumva mai conservatoare, mai serioasă în amor.

Horoscop aprilie 2023 Vărsător

Conform horoscopului Vărsătorului din aprilie 2023, acesta tinde să își asume o pavăză de prudență, uneori excesivă, în fața provocărilor vieții. Pune mare preț pe căminul său, pe care-l vede ca o oază de siguranță și liniște, în mijlocul deșertului imprevizibil al lumii din afară. Este stimulat în acest sens de tranzitul Soarelui (din 20 aprilie) în Taur. Pare să se focalizeze într-o sporită măsură pe casă și familie, mai ales când acestea îi necesită soluționarea unor probleme urgente. 

Horoscop aprilie 2023 Pești

Peștii se simt ca în apă, ca în mediul lor natural printre oameni, grație întâlnirii lui Mercur cu Soarele în a treia lor casă. Au posibilitatea să își sporească remarcabil popularitatea, să li se caute mai mereu compania și să fie invitați la o mulțime de evenimente, petreceri ,reuniuni, ca urmare a magnetismului special pe care îl emană. Ce-i drept, după 21 aprilie, din pricina tranzitului retrograd al lui Mercur, se poate întâmpla să fie greșit înțeleși ori evaluați, mai cu seamă de persoane invidioase, care le-au căutat mereu nod în papură. Previziunile, pe larg, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close