Antena 3 CNN Horoscop Horoscop august 2021. Leii au șanse să-și umple conturile, Săgetătorii pot face pași decisivi în carieră

Horoscop august 2021. Leii au șanse să-și umple conturile, Săgetătorii pot face pași decisivi în carieră

Evenimentele astrologice din horoscopul lunii august sunt tranzitul lui Mercur în Fecioară și, apoi, în Balanță, cel al lui Venus în Balanță, mișcarea retrogradă asumată de Uranus în Taur, intrarea Soarelui în Fecioară, Luna nouă din Leu și Luna plină din Vărsător.

Horoscop august 2021. Leii au șanse să-și umple conturile, Săgetătorii pot face pași decisivi în carieră
Sursa foto: Getty Images
de Gabriel Dano    |    09 Aug 2021   •   16:29

Horoscop Leu august 2021. Leul este îmboldit să își crească semnificativ veniturile și are la dispoziție în acest sens de un spirit practic remarcabil și posibilitatea de a se implica în afaceri fructuoase pe termen lung. Unele schimbări în plan profesional par să-l îndrume să-și privească munca dintr-o altă perspectivă ori să și-o dinamizeze. Se simte ca peștele în apă în sfera socială, iar comunicativitatea sa sporită îl sprijină să închege o relație de amor într-o circumstanță socială sau să și-o învigoreze pe cea deja existenta.

Horoscop Fecioară august 2021. Nativii din Fecioară sunt stimulați mental, înzestrați cu o agilitate sporită a minții, inspirați să-și optimizeze înfățișarea și popularitatea, au parte de oportunități în activitățile financiare, își regăsesc valorile autentice ale personalității, se bucură de aprecierea partenerilor lor, mai vechi sau mai noi, dintr-o conexiune de cuplu, și tind să se orienteze spre o nouă perspectiva a existenței lor, una în stare să le permită să profite de resursele lor interioare autentice.

Horoscop Balanță august 2021. Pentru Balanță se anticipează o reconectare benefică cu universul său lăuntric, capabilă să-i  îngăduie să își elimine impulsuri negative și să se concentreze pe unele pozitive. Are inspirația să se pună în cea mai avantajoasă lumină în interacțiunea socială, și poate fi săgetată de Cupidon atunci când și unde se așteaptă cel mai puțin. Poate fi atenționată, cumva, să-și afle o cale nouă cale de dezvoltare personală.

Horoscop Scorpion august 2021. Scorpionul are numeroase șanse de a se evidenția în relaționarea socială, a profita de pe urma unor legături de prietenie mai vechi, a fi direcționată spre noi parcusuri ale existenței de idei ingenioase, dar nu-și trece cu vederea lumea interioară, care  îl călăuzește spre țelurile veritabile ale destinului său. Pe de altă parte, poate fi înclinat să-și revizuiască relații de parteneriat, inclusiv din plan amoros.

Horoscop Săgetător august 2021. În cazul Sagetatorului se previzionează o întețită activitate profesională, presărată cu evenimente decisive în evoluția în carieră, extinderea de contacte utile în viitorul apropiat și cel îndepărtat, fortificarea unei relații de dragoste sau inițierea uneia pe baze solide, de camaraderie, și posibile atenționări în ameliorarea stării de sănătate.

Mai mult, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close