Antena 3 CNN Horoscop Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Karma le încearcă pe Balanţe, provocări şi cumpene la Raci

Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Karma le încearcă pe Balanţe, provocări şi cumpene la Raci

Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Karma le încearcă pe Balanţe, la Gemeni pot apărea tensiuni în paradis, iar la Raci apar blocaje şi cumpene.

Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Karma le încearcă pe Balanţe, provocări şi cumpene la Raci
Sursa foto: Antena Stars/ Getty Images Thanumporn Thongkongkaew
de Georgiana Adam    |    24 Iul 2023   •   06:00

Mariana Cojocaru a realizat horoscopul lunii august 2023 pentru fiecare nativ al zodiacului şi vom vedea cum arată harta fiecărei zodii.

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Berbec

În cazul Berbecului, datorită cuadraturii care va exista între Chiron retrograd și Pluton retrograd, scoate la lumină niște rădăcini adânc înfipte ca și destin karmic, în sensul în care vine cu bagajul karmic al vieților anterioare. Se vor vedea aceste rădăcini. Unele pot fi dureroase, în sensul în care mesajul pe care Chiron îl poartă spune de o durere ascunsă. Deci rădăcinile respective au niște substanțe dureroase. Pe urmă mai este marcajul specific mătrăgunei. Unii nu vor să treacă prin aceste dureri, dar Berbecii, undeva în trecutul lor karmic, au pus sămânța aceasta. Este vorba de o sămânță care la un moment dat s-a transformat în plantă și care acum vine și le poate da de furcă, în sensul în care trebuie să conștientizeze și să înfrunte realitatea. Nu poţi să ascunzi la infinit niște lucruri care țin de tine, de caracterul tău, de partea profesională. Dacă acum ele sunt scoase la lumină așa înseamnă că Berbecul nu are doar de înțeles un mesaj, ci și de rezolvat. Acum, diferă de la Berbec la Berbec şi diferă în funcţie de astrograma karmică complexă a unui om, dar mesajul general acesta este.

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Taur

La Tauri este agitație maximă. În primul rând, avem acolo un Uranus care nu e de ici de colo, mai avem un Jupiter, care la fel e foarte agitat, pentru că este planeta unei zodii de foc. Uranus nu are stare oricum, iar Jupiter are tendința să se apropie și să intre în rezonanță cu Uranus, ori împreună îi agită în sensul în care vine și le dă tot soiul de idei, dar idei care nu sunt străine de ei, care au și declanșează un mecanism. I-aş spune și un nou început, pentru că nu ai cum să rămâi inert și să nu reacționezi. Aşadar, noi perioade de tranziție la care vor fi supuși și la care vor asista. Unii pot să rămână simpli spectatori. Dar, la un moment dat, dacă nu rezolvi acum, vine cu o încărcătură mai mare, mult mai târziu și tot va trebui să rezolvi. Deci nu este o vară în care să ne relaxăm, Taurilor, și să spunem e, lasă că rezolvăm mai încolo. Taurii, în esență, trebuie să se gândească acum cum pornesc pe noul drum și ce alegeri fac pentru noul început. Există riscul să faci niște alegeri greșite sau să te duci pe o cărare care să dea într-o înfundătură și în loc să evoluezi corect, să ai un start bun, să te împiedici și să nu mai poți intra în cursă. Prin urmare, aici diferă de la un Taur la altul. 

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Gemeni

La Gemeni, împărţim zodia în două. Cei simpli, cuminți, care nu greșesc, puri în esență, ca și copiii, și cei care își pot provoca singuri anumite dureri, anumite șocuri pentru că stau și fac anumite alegeri care nu sunt tocmai de nivelul lor. Diferența este evidentă, pentru că întotdeauna ce este simplu se spune că este cel mai frumos. Deci ideea în esență este că Gemenii acum trebuie să se gândească la comunicare, modul în care comunică și cum relaționează cu cei din jur: familie, copii, rude. Pot apărea tensiuni în paradis în plan sentimental, pe relația cu copiii sau blocaje, probleme nerezolvate ce țin de ei, de străinătate, de studii. Pot fi implicați și copiii care trebuie orientați într-un fel anume. Pot apărea blocaje şi la partea care ține de tranzacții, carieră și la contracte și la schimbările pe care vor ei să le facă. Mai pot ține și de relațiile sentimentale de suflet, şi aici mă refer nu doar la rude de gradul unu, ci și rude de gradul doi plus vecini. Şi acolo pot să apară tensiuni și probleme. 

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Rac

Pentru Rac, luna august este plină de provocări. Este o lună destul de riscantă, cu blocaje și cumpene, pentru că spuneam de planetele bazale din Leu. Anumite lucruri au început din luna iulie, când soarele era în tranzit prin Rac. Luna aceasta este cu o încărcătură chiar mai mare decât a fost luna iulie pentru Raci. Acolo a fost debutul la ceva și acum apar blocajele, cumpenele. E ca proba atletică cu 100 de metri garduri: acolo doar s-au încălzit, și-au făcut jocul de glezne și abia acum intră în competiție. Ce trebuie să facă Racii? Racii, în esență, trebuie să fie foarte atenți cum mișcă piesele pe o tablă de șah, pentru că luna august este o lună cu provocări ale minții, ca un sport al minții. Ei trebuie să fie atenți nu numai la decizii, ci şi de unde pot fi loviți, de ce sunt vulnerabili, de ce au ajuns în situația aceasta în care sunt vulnerabili, de ce sunt în perioadele acestea de cumpene, de blocaj, de supărare, puși în tot felul de ipostaze mai mult sau mai puțin plăcute. În primul rând, se pot autovictimiza ei, pentru că e o lună în care hipersenzitivitatea funcționează. E lupta între vocea interioară și realitate, deci Racii trebuie să fie vigilenţi.

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Leu

În cazul Leilor discutăm de o razie astrală. Pe de o parte, există o încărcătură deosebită în zona în care brusc pot să apară secrete, brusc pot să apară evenimente din trecut care nu au fost înțelese sau rezolvate sau au rămas în coadă de pește, nici alb, nici negru, în zona de gri. Neînțelese fiind, Leul nu știe cum să înainteze, cum să rezolve toate acestea, dar există niște planete bazale, cu Lilith și Venus retrograd ce scoate iubiri sau traume din trecut, le reactualizează pentru a fi înțelese din punct de vedere emoțional în primul rând și pentru a fi depășite. Vestea bună este că vor ieși mai puternici din aceste încercări, dacă nu abandonează, pentru că unii vor fugi și vor abandona. Recomandare pentru Lei: în primul rând, trebuie să înțeleagă situația, cauza, de ce s-a ajuns acolo și pe urmă, ușor desfăcută situaţia, strat cu strat, ca să poți să dai de cauză, să înțelegi esența, pentru că altfel freamătul va continua. A trece prin etapele respective și a le înțelege este ca și cum ai păși la o etapă superioară din perspectivă spirituală, adică evoluează. 

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Fecioară

Fecioarele au acum, pe de o parte, un aspect care ține de Mercur, de Venus retrograd, Lilith, Soare și de un Marte care este în constelația lor, tot zodie dublă. În esență facem distincție între persoanele care sunt bătăioase și cele care sunt conflictuale, facem distincție între Fecioarele care sunt foarte inteligente, foarte înțelepte și foarte calculate. Mai sunt aspecte care țin de sănătate și de provocări în zona profesională: acolo ceva este ascuns și mocnește. Sigur, diferă, pentru că nu sunt toate Fecioarele la fel. Prin urmare, Fecioarele în luna august au de înțeles un mesaj care este mai degrabă ascuns, dar care planează. E ca o sabie a lui Damocles deasupra capului, așa vine mesajul și nu oricum. În primul rând, atenție la sănătate și la chestiunile ascunse. Atenție la ce mâncați, pentru că este o lună în care pot să apară tot soiul de probleme legate de digestie și de alimentație. Atenție mare de tot şi la cum relaționați cu cei din jur, pentru că pot să apară conflicte. E o formulă în care se văd dușmani vizibil și invizibili, chestiuni care țin de moralitate și de conștiință, că realiste ele par a fi, dar ține de fiecare în parte. Tendința va fi clar să se retragă pentru a avea grijă de propria persoană. 

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Balanță

La Balanță este o perioadă mai mult decât agitată, eclar că astrele le pregătesc ceva. Aspectele sunt din ce în ce mai profunde și din ce în ce mai cu direcție, deci Universul pune lupa pe Balanțe și, pentru că va fi aspect karmic important, ele pot fi încercate în fel și chip. Nu e o perioadă ușoară. Nu este o perioadă în care să spunem că Balanțelor o să le fie mai bine, n-au voie să se culce pe ureche. Trebuie ușor-ușor să ia să despice firul în patru și în 16 pentru a înțelege și unde este cauza și cine le poate pregăti un covor, un preş și pe urmă să-l tragă de sub picioare. Apoi, mai sunt relații sentimentale care nu sunt în dezacord cu ceea ce li se întâmplă, deci vor fi provocați pe zona de relație, de justiție, de dreptate, de corectitudine, chestiuni esențiale, mai ales când vorbim de Balanțe, care sunt și sincere, și pozitive, și constructive, dar ceva parcă este în antiteză cu ele. 

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Scorpion

Scorpionii au o configurație astrală interesantă datorită cuadraturii pe care Soarele natal o face cu acest semn divin, Yod, degetul lui Dumnezeu. Aceasta este configurația pozitivă, în sensul de bonus, o experiență inedită în viața lor. Este interesant aspectul din luna august, deși pentru unii poate să fie foarte dur. Aspectul este ok, este pozitiv dintr-un punct de vedere, dar la fel poate să vină cu șocuri, cu extreme, pentru că dacă n-au înțeles mesajul astral pe sectorul lor existențial, atunci încercările pot să fie dure și pot să fie pe măsură. Spre exemplu, pot să țină de păcatele din trecut, de faptul că au supărat sau au jignit pe cineva, că pot avea conexiuni cu anumite mesaje din astral, mesaje subtile care vin în vis, semne că sunt avertizați, dar nu sunt atenți la detalii. Deci, Scorpionii să fie atenți la semne în luna august.

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Săgetător

Săgetătorii în august vor medita ca să înțeleagă ce au încă de rezolvat cu ei, deci un fel de restanțe interioare pe care nu le-au rezolvat, nu le-au retușat, nu le-au înțeles la adevărata lor valoare sau ca informație. Din perspectivă negativă, chiar malefică, datorită magnetismului interior, ceea ce ar putea să fie pozitiv la o primă vedere s-ar putea transforma în negativ şi ce este negativ brusc să se trezească că se transformă în pozitiv, pentru că nu e nimeni 100% pur, că n-ar mai fi pe pământ. Prin urmare, Săgetătorii nu au voie să facă rău, nu au voie să gândească de rău pe cineva, ca să activăm partea pozitivă a lucrurilor. De asemenea, trebuie să înțeleagă și restanțe mai au încă pe karmă sau în interior, neînțelese, ca să poată să-și şlefuiască personalitatea ca pe un diamant brut, să devină valoroși. Există risc de a nu înțelege mesajele, există risc de accidente din cauza unor chestiuni din trecut sau legate de neatenție, de dezorientare în viață, de relații sentimentale pe care le-au tulburat sau pot aduce acasă aventuri - aventuri de-o vară, de-o seară, aventuri la drum lung, pe termen scurt, dar extrem de riscante. 

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Capricorn 

E foarte interesant, pentru că la Capricorn deviza va fi aceasta: a fi realist nu este plictisitor. Ei vor să scoată la lumină caracterul lor pământean, că sunt bine ancorați în realitate și vor fi mai logici și mai realiști și decât Papa. Dar vocea interioară de multe ori o să le indice și o să le spună altceva. Astfel, apare un soi de conflict între a cumpăra un lucru sau a nu-l cumpăra, pentru că din interior îți indică faptul că meriți ceva mai bun, mai mult. Vor fi indeciși, iar partea aceasta ține și de karmă, și de investiții, ține și de dorința de a rezolva ceva cu ei, pentru ei, în așa fel încât să rezolve problema, dar gratis dacă se poate, pe un buget minimal. Dar nu se poate, pentru că anumite lucruri în viață trebuie remunerate și respectate, pentru că pe viitor, și tu cum dai, așa vei primi. E o chestiune cu efect de bumerang. Prin urmare, în luna august, Capricornul trebuie să fie foarte atent la detalii. Există riscul de a investi și de a investi prost, există riscul de a nu înțelege mesajul atunci când trebuie să faci o schimbare, o investiție, să ai niște parteneriate și relații decente și diplomate cu cei din jur, în ideea în care poți să fii ajutat de un prieten și la un moment dat să fii conștient că trebuie să-i reîntorci serviciul. 

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Vărsător

Și la Vărsător este o mișcare puternică. Ei care de regulă sunt mai mult visători decât realiști, de data aceasta să spune că se coboară milităria din pod și chiar vor trebui să-și pună armură în așa fel încât să intre în bătălie. Vor trebui să fie mai degrabă realiști de la mesajul saturnian decât de la marcajul uranian din Taur. Și atunci apare un soi de provocare și de conflict interior, de genul cum să împace capra și varza? Evident că n-ai cum să vezi lupta aceasta, plus că pot exista apoi şicane care pot fi chiar în interior, deci tu cu tine. Dacă nu vor fi realiști și nu vor cântări lucrurile pe toate părțile, să își ia în calcul și riscul care face parte din joc și relațiile pe care trebuie să le stabilească. Deci fiind mesaj karmic, toate planetele acestea sunt în Leu, pe zodia opusă. Atenție la parteneriate, atenție la iubiri, la supărări provocate de relații sentimentale, la asumare. 

Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru, pentru Pești

Deja anticipam, când spuneam de Balanță, Fecioară și Leu cu aspectul astral numit Yod, că la Pești se întâmplă ceva, în sensul în care de multe ori ei care înțeleg mai mult decât alte zodii mesajele subtile din astral au un extrasenzorial altfel. Acum ei nu știu de ce există un decalaj între ceea ce ți-ai dorit altădată și faptul că primești numai pe sfert sau numai 10% sau numai până în 50% și ei nu înțeleg, pentru că n-au făcut nimic incorect. Dar nu noi analizăm, ci Dumnezeu, Universul, este modul prin care ne percepem noi și multe din mesajele acestea vin din viețile anterioare. Ultima zodie nu reprezintă doar ce ai făcut în viața aceasta, ci este un cumul a cel puțin 9-11 existențe anterioare care au venit cu bagajul karmic cu tot și le-au pus Peștilor în ușă. De aceea ei nu înțeleg. Dar până nu realizează din care viața anterioară, cum este încărcătura de acolo, de ce le-a venit acum și de ce trebuie rezolvat acum, nu vor putea să depășească aceste momente. Practic, este o lună cu obstacole care pot fi îndepărtate mental numai în momentul în care le-ai înțeles mesajul, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mariana Cojocaru
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close