Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 decembrie 2023. Berbecii vor avea parte de o zi de neuitat, Capricornii se eliberează de gândurile care nu le dădeau pace

Horoscop 25 decembrie 2023. Berbecii vor avea parte de o zi de neuitat, Capricornii se eliberează de gândurile care nu le dădeau pace

Horoscop 25 decembrie 2023. În ziua de Crăciun, Berbecii vor avea parte de o zi frumoasă, cum nu au mai avut de mult timp, iar Capricornii vor simți o oarecare liniște în suflet.

Horoscop 25 decembrie 2023. Berbecii vor avea parte de o zi de neuitat, Capricornii se eliberează de gândurile care nu le dădeau pace
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    24 Dec 2023   •   15:00

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Berbec

Ai parte de o zi senină și frumoasă, cum nu ai mai avut demult și vei reuși să te bucuri deplin de ocazie. Așa vei reuși să înțelegi ce înseamnă vorba din popor care spune că norocul și-l face omul, cu mâna lui.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Taur

O să vină şi banii de care ştii şi cei despre care nu ai habar, numai să nu uiți de datorii, ca să fie totul clar, cu banii, să fie un echilibru financiar.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Gemeni

Gemenii încep o viață nouă. Viața asta nouă e un soi de revigorare sau chiar o renaștere pentru ei. Își revin atât fizic, dar mai ales psihic.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Rac

Dorinţele ți se împlinesc, totul e să le formulezi clar, să se înţeleagă, că o să lucrezi la ele şi să le aduci în realitate - că e foarte posibil.

Citește și: Horoscop 25-31 decembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Se deschid noi orizonturi la Berbeci, un bulgăre de foc nimereşte peste Vărsători

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Leu

Ai fost cam delăsător pe parcursul anului. Ai funcționat în virtutea inerției, iar acum, spre sfârșit de an ai cam uitat cine ești. Ai fost altruist, dar acum trebuie să te mobilizezi pentru a-ți consolida poziția nu doar în familie, cât și în societate. Dacă faci acest lucru, vei fi câștigători și vei triumfa.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Fecioară

Dacă știi că starea de spirit a celor din jurul tău depinde foarte mult de felul în care te simți tu, atunci ar trebui să faci un efort și să zâmbești mai mult.

Chiar dacă sunt lucruri care te mai îngrijorează, cel mai bine ar fi să uiți de ele în ziua de Crăciun.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Balanță

Mare atenție la subiectele pe care le abordezi la masa de Crăciun, mai ales dacă participă și rude care sunt destul de sensibile.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Scorpion

Petrece cât mai mult timp în familie astăzi și bucură-te de cei dragi, mai ales dacă în restul anului ai un program haotic și care nu îți permite să te întâlnești cu ei prea des.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Săgetător

Nu este un moment bun pentru a le cere celor din jurul tău să fie perfecți. Încearcă să te abții de la comentarii și să nu le mai atragi atenția de fiecare dată când greșesc. Riști să distrugi magia acestei zile speciale.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Capricorn

Atmosfera de la masa de Crăciun îți va aduce o oarecare liniște și vei simți că toate gândurile care te-au influențat în perioada asta, nu vor mai conta atât de mult. Focusează-te pe ceea ce contează în prezent.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Vărsător

Dacă vrei să ai parte de o zi cât mai liniștită, în primul rând ar trebui să faci pace cu tine. Ai nevoie de acest lucru pentru a putea să îi înțelegi mai bine pe cei din jurul tău.

Horoscop 25 decembrie 2023 pentru Pești

Ai ocazia de a te revigora, de a te bucura de roadele eforturilor depuse în ultima perioadă și în plan concret și în relațiile cu toți cei din jur. Ai în față o zi care promite o recompensă frumoasă pentru gesturile făcute cu drag.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close