Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul banilor cu Cristina Demetrescu. Cele trei zodii care reprezintă bani, muncă și carieră într-o analogie perfectă

Horoscopul banilor cu Cristina Demetrescu. Cele trei zodii care reprezintă bani, muncă și carieră într-o analogie perfectă

Cristina Demetrescu, astrolog, a explicat de ce banii obținuți ușor, ajung să se piardă mai repede decât au fost câștigați.

Horoscopul banilor cu Cristina Demetrescu. Cele trei zodii care reprezintă bani, muncă și carieră într-o analogie perfectă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2023   •   23:23

Cristina Demetrescu a evidențiat din perspectivă astrologică faptul că banii obținuți ușor sunt adesea pierduți la fel de rapid.

"Zodia Leu pune accentul pe capacitatea de a realiza. Ideea este că atunci când îți propui ceva, trebuie să o duci până la capăt", a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

Potrivit acesteia, zodia Leu are influență asupra jocurilor de noroc și a domeniului financiar, cum ar fi bani, afaceri, bănci, contabilitate și chiar meserii care necesită studii superioare.

De multe ori, persoanele din această zodie pot fi considerate intelectuali sau deținători de diplome universitare.

Citește șiGreutăţile zodiilor, horoscop cu Mihai Voropchievici. Racii au o mare dependenţă, Berbecii se luptă cu mândria

"Pe astrograma unor clienți ai mei, am observat că în viețile anterioare acești oameni au murit având datorii.

Acum, aceste persoane, indiferent ce obțin și care nu le revine, fie se confruntă cu probleme de sănătate, fie îi pierd, fie le sunt blocate alte acțiuni care ar trebui să le aparțină", a explicat ea.

Astrologul a avertizat că banii obținuți ușor pot crea o stare de confort care duce la lene și lipsa de idei.

În cazul în care acești bani nu sunt câștigați corect sau nu sunt meritul personal, pot avea consecințe negative.

"Există informații pe care banii le poartă și atunci când îi obții în mod necuvenit sau ușor, aceștia îți pot face rău", a subliniat Cristina Demetrescu.

"În astrogramă, Taurul, Fecioara și Capricornul formează o triadă de zodii care reprezintă bani, muncă și carieră într-o analogie perfectă", a menționat ea.

Astrologul a indicat că zodia Scorpionului este asociată cu Casa a XII-a, care simbolizează încercări, izolare, penitență, dușmani și boli.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close