Antena 3 CNN Horoscop Horoscop bani martie 2023. Zodiile care dau lovitura şi primesc o nouă şansă de la astre

Horoscop bani martie 2023. Zodiile care dau lovitura şi primesc o nouă şansă de la astre

Horoscop bani martie 2023. Tranzitul lui Saturn în Pești are un impact semnificativ asupra finanțelor tuturor zodiilor.

Horoscop bani martie 2023. Zodiile care dau lovitura şi primesc o nouă şansă de la astre
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    08 Mar 2023   •   10:00

Peștii sunt cunoscuți pentru natura lor visătoare și intuitivă. Cu disciplina și munca grea specifice lui Saturn, acest tranzit va aduce oportunități de a ne transforma visele în realitate, cu condiția să fim dispuși să depunem și ceva efort.

De asemenea, tranzitul lui Saturn în Pești poate aduce și lecții financiare și datorii karmice. S-ar putea să fim nevoiți să plătim datorii vechi, fie ele financiare sau karmice, care pot aduce o presiune financiară. Dar dacă ne asumăm responsabilitatea, putem deveni mai puternici și mai stabili financiar pe termen lung.

Pentru unele semne, acest tranzit poate aduce o creștere financiară și oportunități semnificative. Pentru alții, poate fi nevoie de o planificare mai atentă pentru a face față oricăror provocări financiare. Disciplina și răbdarea se impun în aceasta perioadă, deoarece influența lui Saturn poate fi lentă și constantă.

Horoscop bani martie 2023 Berbec

Planeta norocoasă Jupiter este în zodia ta până pe 16 mai, așa că ai putea să joci la loto sau chiar să-ți încerci șansa la jocuri de noroc. În plus, Venus în Taur aduce o perioadă financiară mai stabilă. Iar datorită prezenței lui Venus în casa a doua, te poți aștepta la cadouri frumoase.

Horoscop bani martie 2023 Taur

În martie, Mercur este în casa a unsprezecea și a douăsprezecea, așa că vei lucra alături de prieteni pentru bani. Acest lucru poate fi atât bun, cât și rău, deoarece îți va fi dificil să strângi bani de la oamenii la care ții. O nouă sursă de venit te așteaptă în a doua jumătate a lunii martie.

Horoscop bani martie 2023 Gemeni

Perioada ta financiară mai grea se apropie de sfârșit. În a doua jumătate a lunii martie, "mântuirea" vine în sfârșit după declinul care durează de câteva luni. Prin urmare, situația financiară se îmbunătățește în sfârșit.

Horoscop bani martie 2023 Rac

Luna aceasta ai ambiții mari și vrei rezultate peste noapte, dar tot va trebui să înveți lecția răbdării. Luna Martie este foarte schimbătoare și îți poate aduce cheltuieli mari, mai ales în a doua parte a lunii.

Horoscop bani martie 2023 Leu

Te poți aștepta la bani din străinătate. Este, de asemenea, o oportunitate de a câștiga bani colaborând cu o companie străină. De la jumătatea lunii martie, intri într-o perioadă financiară excelentă, cu câștiguri din plin.

Horoscop bani martie 2023 Fecioară

Fecioarele sunt nativii pentru care Martie aduce schimbări uriașe. Așa că ai grijă de finanțele tale și nu te arunca la cheltuieli fără să analizezi bine dacă este sau nu cazul.

Horoscop bani martie 2023 Balanță

Prima jumătate a lunii martie este bună, dar în a doua jumătate vei avea cheltuieli mari. Atenție la investițiile prea mari care pot merge prost.

Horoscop bani martie 2023  Scorpion

Un proiect de afaceri îți promite un profit mare. De asemenea, ai putea conveni asupra unui nou parteneriat de afaceri destul de bănos. Ai în față o lună propice finanțelor tale.

Horoscop bani martie 2023 Săgetător

Te așteaptă noi cheltuieli pentru locuință. Unii Săgetători ar putea decide să cumpere imobile sau să ia un împrumut. Cert este că vor apărea diverse frământări și decizii legate de bani. Până pe 16 mai e timp suficient inclusiv să pariezi.

Horoscop bani martie 2023 Capricorn

După trei ani, intri într-o perioadă financiară mai bună. Saturn în Pești vă oferă oportunități mai bune de câștig. Câștiguri mai mari vă așteaptă deja la începutul lunii martie.

Horoscop bani martie 2023 Vărsător

Nativii Vărsător vor ieși dintr-o perioadă mai puțin propice finanțelor care a durat aproape trei ani. Saturn îți părăsește semnul facând să dispară multe blocaje. În martie, banii se lipesc, în sfârșit, de tine și vei avea moralul mai ridicat ca oricând.

Horoscop bani martie 2023 Pești

Saturn, planeta care ne determină destinul, intră în semnul tău după aproape 30 de ani, așa că te va pune la încercare. Pregătește-te pentru o încetinire a tranzacțiilor financiare. Nu te vei îmbogăți, dar vei avea destui bani. S-ar putea să fie totuși mai puțini decât te aștepți.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close