Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP BERBEC pentru 2019, cu Minerva. Luați viața în piept din primele zile, vă așteaptă un drum lung din primăvară

HOROSCOP BERBEC pentru 2019, cu Minerva. Luați viața în piept din primele zile, vă așteaptă un drum lung din primăvară

HOROSCOP BERBEC pentru 2019, cu Minerva. Luați viața în piept din primele zile, vă așteaptă un drum lung din primăvară
07 Ian 2019   •   10:18

HOROSCOP BERBEC 2019. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat la Antena 3 previziunile astrelor pentru 2019 pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP BERBEC 2019. Se deschide cu dorința de a lua viața în piept încă din primele zile, cu stările trec pe plan secund, martie și aprilie sunt speciale, iar cei ale căror zile de naștere se apropie de 21 martie și 19 aprilie să se aștepte la oportunități majore, fie la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. Relațiile în general se vor îmbogăți și se vor extinde în viața lor în acest moment.

HOROSCOP BERBEC 2019. Ca și anul trecut, 2019 vorbește despre depășirea obstacolelor, rezolvarea problemelor învățarea răbdării, o lecție foarte dificilă pentru acești nativi. Pentru că ei își doresc dacă se poate totul ieri. Până în martie, planeta Uranus este încă retrogradă în semnul lor, de aici foarte multă mobilitate, foarte multă energie, dar de la idee la fapt e un drum cam lung și nu prea ajung ei să materializeze tot ceea ce își doresc. Vor experimenta mari transformări spirituale, vor experimenta interesele pentru familie, probleme emoționale, prietenia, activități de grup.

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Vărsătorii își pot schimba locul de muncă

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close