Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Cele mai cumplite perechi de zodii. Fugi cât poţi de aceşti nativi care distrug relaţiile

Horoscop. Cele mai cumplite perechi de zodii. Fugi cât poţi de aceşti nativi care distrug relaţiile

Horoscop. Cele mai cumplite perechi de zodii. Fugi cât poţi de aceşti nativi care distrug relaţiile
29 Mai 2018   •   17:52

Pentru a avea o relaţie fericită trebuie să ştii la ce să te aştepţi din partea partenerului. Unele relaţii nu vor merge deloc din cauza incompatibilităţii zodiilor. Pentru a avea o relaţie fericită şi frumoasă e bine să ştii de la început cu ce viitor partener ai de a face, scrie spynews.ro.

Taur şi Vărsător

Taurii şi Vărsătorii nu vor fi niciodată un cuplu care să aibă continuitate. Fiecare îşi vede doar propriul interes, iar atunci când se satură unii de alţi caută ceva nou în altă parte. Nu are rost să pierdeţi niciunul dintre voi timpul cu celălalt, când ceva mai bun vă aşteaptă pe fiecare dintre voi.

Leu şi Scorpion

Nativii Leu nu vor fi fericiţi vreodată cu nativii Scorpion. Scorpionii sunt egoişti şi se gândesc doar la ei, astfel că nu vor pune niciodată suficient suflet în relaţie. În plus, ambele zodii sunt bătăioase şi vor încerca mereu să iasă în evidenţă şi să arate că fiecare este mai bun decât celălalt. Cel mai bine este să staţi departe unii de alţii.

Capricorn şi Balanţa

Nici aceşti nativi nu vor fi împreună până la adânci bătrâneţi. Fiecare vrea să arate că este mai puternic în relaţie decât celălalt, iar acest lucru nu duce decât la certuri. Comportamentul Balanţelor nu este pe placul Capricornilor pentru că li se pare că sunt greu de controlat.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close