Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Cele mai mincinoase cinci semne ale zodiacului

Horoscop. Cele mai mincinoase cinci semne ale zodiacului

Horoscop. Cele mai mincinoase cinci semne ale zodiacului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Apr 2018   •   08:48

Horoscop. Fiecare dintre noi minte, la un moment dat, fie că vrem să ascundem adevărul, fie că vrem să ieșim dintr-o situație stânjenitoare. Totuși, anumite semne zodiacale, se pare că, mint exagerat de mult!

Horoscop. Fecioarele mint organizat. Dacă au nevoie de o minciună, nativii din Fecioară o pregătesc din timp, cu mare atenție la detalii și nu lasă nimic la voia întâmplării. Își ticluiesc atât de bine micile înșelătorii și se gândesc la toate portițele de scăpare, încât este greu să îi mai dai în vileag. Fecioarele mint ca să se răzbune, dacă au fost tratate cu neseriozitate sau dacă trebuie să își acopere greșelile. Uneori mint din instinct, pentru a se feri de problemele care știu că vor veni.

Horoscop. Vărsătorul lovește pe la spate. Dacă credeai că poţi să ai încredere într-un Vărsător, cu siguranţă vei descoperi că e primul care te loveşte pe la spate sau, de obicei, în locul unde te doare cel mai tare. Dacă există cineva care ar putea să îţi fure iubitul sau iubita, atunci acesta e prietenul tău născut în zodia Vărsător.

Horoscop. Taurul minte din răzbunare. Aceste persoane sunt foarte loiale. Însă dacă partenerul a călcat strâmb, se răzbună cu vârf și îndesat. Nu iartă niciodată și au abilitatea de a cădea în picioare. Bărbații Taur înșală mai des decât femeile Taur.

Horoscop. Berbecul este gata oricând să mintă. Nativii acestei zodii sunt gata oricând să mintă și să înșele. Pentru că simt nevoia de aventură, ei caută noi și noi orizonturi care să le satisfacă poftă de nou. Dacă află că partenerul nu le-a fost credincios, înșală la rândul lor, din ego.

Horoscop. Gemenii mint isteț. Se pare că nici un semn zodiacal nu este mai bine “echipat” când vine vorba de minciuni. Gemenii sunt, în general, extrem de isteţi şi foarte “adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să “se chinuie” prea mult. Şi chiar dacă par mincinoşii perfecţi, deseori sunt prinşi, din cauza faptului că înfrumuseţează mult prea mult adevărul, scrie secretele.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close