Antena 3 CNN Horoscop Horoscop chinezesc 9-15 ianuarie 2023: Zodiile care au şanse mari de a se îndrăgosti sau de a obţine o promovare la locul de muncă

Horoscop chinezesc 9-15 ianuarie 2023: Zodiile care au şanse mari de a se îndrăgosti sau de a obţine o promovare la locul de muncă

Săptămâna 9-15 ianuarie este o perioadă importantă pentru majoritatea nativilor din zodiacul chinezesc, mulţi dintre aceştia având şanse mari de a fi avansaţi la locul de muncă sau de a-şi găsi sufletul pereche.

Horoscop chinezesc 9-15 ianuarie 2023: Zodiile care au şanse mari de a se îndrăgosti sau de a obţine o promovare la locul de muncă
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2023   •   12:53

Săptămâna 9-15 ianuarie este perioada în care mulţi nativi au oportunitatea de a-şi îndeplini visurile.

Pentru Şobolan, săptămâna 9-15 aduce o dezvoltare considerabilă în plan financiar, iar nativii acestui semn vor culege roadele muncii lor şi vor atinge succesul profesional pe care şi-l doresc.

Nativii din zodia Bivol vor avea parte şi ei de un succes răsunător în plan profesional, reuşind să fie remarcaţi la locul de muncă sau chiar să obţină o poziţie mai bine plătită.

Săptămâna aceasta, Tigrul îşi va concentra atenţia pe îndeplinirea obiectivelor profesionale, având sprijinul partenerului de cuplu. Ambiţia îi va ajuta pe aceşti nativi să obţină rezultatele dorite la locul de muncă, fiind un aspect pe care l-au neglijat până acum.

Iepurii sunt norocoşii săptămânii, iar energia Cocoșului de Apă îi va impulsiona să-și depășească limitele şi să-şi îndeplinească obiectivele.

Nativii din zodia Dragon au şansa de a-şi echilibra viaţa sentimentală, iar astrologii spun că aceştia vor lua decizii importante şi nu vor mai fugi de angajamente în Anul Iepurelui de Apă.

Pentru nativii aflaţi sun semnul Şarpelui, astrologii anunţă un progres profesional însemnat, iar cei singuri au şanse mari de a-şi găsi sufletul pereche.

Pentru Cai, săptămâna aceasta se anunţă destul de dificilă, iar astrologii îi sfătuiesc pe aceşti nativi să analizeze intens orice alegere şi să nu ia decizii sub impulsul momentului.

Se anunţă o săptămână grea şi pentru nativii din zodia Capră, aceştia confruntându-se cu un conflict iscat la locul de muncă sau în cercul de prieteni. Din teama de a nu agrava situaţia, aceşti nativi oscilează între a lua atitudine sau a ignora situaţia, chiar dacă au fost trataţi cu o lipsă de respect.

În această perioadă, cei aflaţi sub semnul Maimuţei vor reuşi să scoată la iveală un adevăr, aceştia fiind acuzaţi de lucruri pe care nu le-au făcut. Astrologii le recomandă să-şi păstreze calmul, chiar dacă cei din jur vor reacţiona diferit.

Zodia Cocoş va avea succes în planul relaţiilor sentimentale, iar astrologii spun că este momentul în care aceşti nativi vor cunoaşte adevărata fericire.

Este o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional şi pentru cei aflaţi sub semnul Câinelui. Aceştia se vor bucura de aprecierea şefilor şi au şanse mari de a obţine un bonus sau chiar o promovare.

Mistreţul începe săptămâna cu o reuşită, iar în plan personal se anunţă îmbunătăţiri considerabile, notează kanald.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close