Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru Crăciun, 2020: Cum își va petrece fiecare zodie sărbătorile

Horoscop pentru Crăciun, 2020: Cum își va petrece fiecare zodie sărbătorile

Ziua de Crăciun este în mod tradițional un moment de sărbătoare, bucurie și râs cu familia și prietenii. În timp ce unele semne zodiacale vor avea o zi specială si plină de dragoste, altele se vor simți copleșite de tensiune și ar putea ajunge chiar la certuri cu partenerii sau cu alte persoane apropiate.

Horoscop pentru Crăciun, 2020: Cum își va petrece fiecare zodie sărbătorile
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Dec 2020   •   20:50

Ziua de Crăciun este întotdeauna un eveniment binevenit, mai ales după un an atât de complicat cum a fost 2020. Este ocazia de a se aduna toată familia, de a mânca bunătăți și de a-ți face amintiri frumoase lângă brad.

Cu toate astea, este un eveniment care necesită o pregătire intensă și o coordonare foarte buna. Și nu toate cele 12 zodii au energia de a organiza un cadru festiv pentru sărbătorile din acest an. Orice s-ar întâmpla, amintiți-vă că este momentul să sărbătoriți și să petreceți momente de calitate cu cei pe care îi iubiți!

Crăciun 2020. Horoscop pentru Berbec

Cu Marte în semnul lor, Berbecii nu vor avea niciun moment de liniște și tse vor simți frustrați din cauza lipsei de implicare din partea familiei. Anturajul lor trebuie să îi lase să organizeze lucrurile, deoarece partea de „șef” din Berbeci trebuie să se exprime. Trebuie să se calmeze și să se bucure de momentele speciale.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Taur

Mulțumită Soarelui și Mercurului din Capricorn, Taurii sunt foarte organizați și nu vor lăsa nimic la voia întâmplării. Își doresc ca totul să fie impecabil și acest lucru ar putea însemna că le va fi dor să trăiască momentul. Le vor lipsi cei dragi și este posibil ca temerile pentru viitor să îi împiedice să fie cu adevărat senini. Trebuie să rămână optimiști!

Crăciun 2020. Horoscop pentru Gemeni

Relațiile Gemenilor sunt clare și simple. Venus, Marte și Jupiter le stimulează viața amoroasă și aduc bucurie în viața lor de zi cu zi. Totul indicăi un Crăciun senin și vesel. Vor reuși să se distreze cu puține lucruri sau cu mai puțini oameni din jurul lor. În orice caz, vor avea o dispoziție bună și vor dori să se elibereze de stresul din restul anului.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Rac

Ziua perfecta! Racii se vor concentra asupra copiilor deoarece, pentru ei, Crăciunul este mai presus de toate o sărbătoare pentru cei mai tineri! Vor fi foarte atenți să îi facă pe toți cei din jur fericiți, iar familia lor le va întoarce favoarea.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Leu

Marte, Venus, Jupiter și Saturn îi susțin pe toata perioada sărbătorilor. Sunt dinamici și plin de bunăvoință pentru a face zilele de Crăciun să decurgă fără probleme. Sunt înconjurați de dragoste și afecțiune, chiar dacă nu au un partener romantic.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Fecioară

În afară de câteva griji cu privire la contextul social actual, Fecioarele vor avea un Crăciun minunat. Saturn și Jupiter le sporesc zilnic sentimentul de organizare, deci nu este nevoie să intre în panică. Uranus le aduce câteva idei bune pentru a inova și vor găsi câteva sfaturi pentru a-i face pe cei dragi să petreacă un Crăciun diferit, dar magic!

Crăciun 2020. Horoscop pentru Balanță

Balanțele trăiesc momentul. Stelele le împing să cheltuiască fără să se mai uite la bani. La urma urmei, vor să-i răsfețe și mai mult pe cei dragi anul acesta. Ei bine, toată lumea se va simți minunat și nimic nu le va strica buna dispoziție nativilor din Balanță.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Scorpion

Mulțumită Soarelui și Mercurului, care îi invită să fie flexibili, starea lor de spirit este stabilă și pozitivă. Vor să fie veseli, chiar dacă Uranus le agită relațiile. Dacă relația cu partenerul lor a fost tensionată, Crăciunul va aduce o reconciliere importantă.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Săgetător

Este Crăciunul și vor să uite de contextul ciudat al anului 2020! Sub influența lui Venus, Marte, Jupiter și Neptun, vor da totul pentru copii și cei dragi. Nimic nu este prea bun sau prea scump pentru cei pe care îi prețuiesc, până în punctul în care cheltuiesc probabil puțin mai mult decât este rezonabil.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Capricorn

Datorită Soarelui, Mercur și Uranus, beneficiază de compania celor dragi. Pe de altă parte, nu doresc să facă vâlvă sau exagereze în ceea ce privește celebrarea Crăciunului. Optează pentru soluțiile simple, care le vor ajuta portofelul. Trăiesc o perioadă cu nesiguranță interioră, dar pe care o ascund foarte bine de cei dragi.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Vărsător

Jupiter și Saturn au intrat recent în semnul lor zodiacal și îi vor ajuta să se extindă și să reușească în afaceri. Drept urmare, petrec un Crăciun pașnic. Mai ales că Venus și Marte le încălzesc sentimentele. Trăieșc emoții intense în relație, cu copiii sau cei dragi, iar acest lucru îi va ajuta să uite atmosfera dăunătoare din 2020.

Crăciun 2020. Horoscop pentru Pești

Neptun și Venus îi ajută pe nativi să se detașeze! Vor trece prin momente cu emoții puternice, de bucurie intensă, de mirare, până la momente mult mai nostalgice. Este înconjurat de cei apropiați și unii dintre ei par suficient de bucuroși pentru a-i face să uite de întrebările obsesive pe care și le pun în ultima perioadă.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Crăciun zodii
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close