Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Minerva. Previziuni astrale pentru anul 2020

HOROSCOP cu Minerva. Previziuni astrale pentru anul 2020

Astrologul Minerva a fost invitată la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale, unde a prezentat previziunile astrologice pentru anul 2020.

HOROSCOP cu Minerva. Previziuni astrale pentru anul 2020
Sursa foto: foto- captură Antena 3
25 Dec 2019   •   18:36

"În linii generale, trebuie să fim atenți la prima jumătate a anului pentru că începem cu un ciclu foarte important care debutează pe 12 ianuarie. Apoi avem un alt ciclu care debutează în decembrie, printr-o conjuncție Jupiter-Saturn la 0 grade, Vărsător, și care vizează latura celor care sunt născuți în prezent, dar care nu aparțin acestei perioade și trăiesc în viitor. 

Apoi, avem șase eclipse despre care am tot vorbit. Anul va debuta pe 10 ianuarie, când vom avea prima eclipsă parțială de lună. Această eclipsă ne face atenți la ce se întâmplă cu viața noastră afectivă. 

Anul acesta avem din nou retrograde, două planete care retrogradează alternativ. Atenție la problemele relaționale. Baza unei relații, cât e ea de puternică. Eu nu sunt de acord că retrogradarea e un lucru greșit. Planetele nu pot fi în realitate retrograde. E vorba doar de o încetinere a mișcării în jurul axei sale". 

Citiți și HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Patru nativi din zodiac au șanse mari să se căsătorească anul acesta

Anunț important pentru toate zodiile! Ce aduce 2020 pentru zodiac


 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva previziuni astrale
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close