Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum trădează fiecare zodie în parte. Berbecii sunt nemiloși

HOROSCOP. Cum trădează fiecare zodie în parte. Berbecii sunt nemiloși

HOROSCOP. Cum trădează fiecare zodie în parte. Berbecii sunt nemiloși
07 Apr 2018   •   12:40

HOROSCOP Nu orice semn zodiacal este demn de încredere. Unii nativi trădează mai mult, alții mai puțin, dar absolut toți sunt în stare să o facă, în mod diferit însă. Află care sunt cele mai trădătoare dintre ele!

HOROSCOP Berbec

Deși este muncitor și nobil, nativul Berbec poate trăda din impuls, fiind extrem de nemilos. Dacă l-ai supărat cu ceva, fii sigură că se vă răzbuna și îți va arăta și cealaltă latură mai puțin plăcută. Este cunoscut pentru modul său în care renunță ușor la lucruri sau persoane de care nu mai are nevoie.

HOROSCOP Taur

Când se enervează, nativul Taur vede roșu în fața ochilor și va face orice să se răzbune, să îi dea o lecție celui de lângă el. Deși uneori poate fi extrem de sensibil și iertător, acesta poate avea și o personalitate duală, care să îl determine să trădeze chiar și cea mai apropiată persoană.

HOROSCOP Gemeni

Nativul Gemeni se pricepe de minune în a întoarce adevărul de partea lui de fiecare dată, chiar și atunci când nu are dreptate. Este o persoană pe care nu te poți baza, căci nu știi niciodată dacă poți avea încredere deplină sau nu. În plus, este atât de vorbăreț încât nu ar fi în stare să păstreze niciun secret.

HOROSCOP Rac

E greu de crezut că un nativ Rac poate trăda pe cineva, la cât este de sensibil și iubitor. Mai degrabă, își poate trăda propriile sentimente, căci are obiceiul de a simți unele lucruri, iar mai apoi să dea înapoi, să bată în retragere. Are mereu o teamă și o nesiguranță care îl fac vulnerabil și îl fac să pară dubios în fața celorlalți.

sursa: clickpentrufemei

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop tradare Horoscop
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close