Antena 3 Horoscop Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Zodia care a avea parte de o surpriză

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Zodia care a avea parte de o surpriză

11 Noi 2017   •   08:11
Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Zodia care a avea parte de o surpriză
Sursa foto: foto: Pixabay.com

BERBEC

Sâmbătă:  Acordă-ți timp și spațiu în această zi. Implică-te în activități care îți bucură sufletul și te încarcă cu energie pozitivă.

Duminică:  Dacă ești implicat într-o relație serioasă, acorrdă mai multă atenție partenerului de viață. Dacă ești singur, fă ceva în această privință. Viața în doi e mereu mai frumoasă.

TAUR

Sâmbătă: Ești genul de persoană care se lasă influențată de fiecare poveste, veste sau întâmplare. Învață să fii mai detașat și să te concentrezi mai mult asupra vieții tale.

Duminică:  Nu mai lua în seama tot ce auzi. Nu faci decât să te încarci emoțional. Dacă ai dubii, mai bine ai vorbi direct și te-ai lămuri cu privire la aceste discuții din jurul tău.

GEMENI

Sâmbătă: Îți recomandăm să te ocupi în această zi de viața de familie, să faceți activități împreună. Nu ar strica să vă reuniți cu prietenii și să stați la povești.

Duminică:  Este posibil să ai parte de o surpriză. Poate fi vorba de vizita unei persoane dragi sau un telefon de la un prieten cu care nu ați mai vorbit de mult timp.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close