Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Zodia care a avea parte de o surpriză

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Zodia care a avea parte de o surpriză

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Zodia care a avea parte de o surpriză
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Noi 2017   •   08:11

BERBEC

Sâmbătă:  Acordă-ți timp și spațiu în această zi. Implică-te în activități care îți bucură sufletul și te încarcă cu energie pozitivă.

Duminică:  Dacă ești implicat într-o relație serioasă, acorrdă mai multă atenție partenerului de viață. Dacă ești singur, fă ceva în această privință. Viața în doi e mereu mai frumoasă.

TAUR

Sâmbătă: Ești genul de persoană care se lasă influențată de fiecare poveste, veste sau întâmplare. Învață să fii mai detașat și să te concentrezi mai mult asupra vieții tale.

Duminică:  Nu mai lua în seama tot ce auzi. Nu faci decât să te încarci emoțional. Dacă ai dubii, mai bine ai vorbi direct și te-ai lămuri cu privire la aceste discuții din jurul tău.

GEMENI

Sâmbătă: Îți recomandăm să te ocupi în această zi de viața de familie, să faceți activități împreună. Nu ar strica să vă reuniți cu prietenii și să stați la povești.

Duminică:  Este posibil să ai parte de o surpriză. Poate fi vorba de vizita unei persoane dragi sau un telefon de la un prieten cu care nu ați mai vorbit de mult timp.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close