Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 22-23 iulie 2017. Zodia care va acordă mai mult timp persoanei iubite

Horoscop de weekend 22-23 iulie 2017. Zodia care va acordă mai mult timp persoanei iubite

Horoscop de weekend 22-23 iulie 2017. Zodia care va acordă mai mult timp persoanei iubite
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    22 Iul 2017   •   09:37

Berbec

Sâmbătă: Poți ajunge la o concluzie deosebit de importantă astăzi. Ai făcut o analiză foarte importantă, iar acum culegi rezultatele acesteia.

Duminică: Potolește-ți setea de răzbunare cu distragerea atenției! Nu e bine să ai astfel de planuri mai ales că acestea nu îți aduc niciun beneficiu pe termen lung.

Taur

Sâmbătă: Nu te lăsa intimidat de cei care te atacă astăzi fără nerușinare. Cât timp ai încredere în tine și știi că tot ceea ce faci este bine și corect, nu ai de ce să îți faci griji.

Duminică: Azi te aliezi cu cineva împotrivă unei persoane care ți-a făcut mult rău. Câștigi tot mai mult teren și vrei să demonstrezi că ai dreptate. Ai grijă la armele devoalării secretului.

Gemeni

Sâmbătă: Acordă mai mult timp persoanei iubite și spune-i ce îți dorește să audă. Totuși, ai grijă să nu spui minciuni sfruntate, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva ta!

 Duminică: Realizezi în sfârșit că ești o persoană minunată și meriți ce e mai bun de la viață. Oferă-ți toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simți liber și fericit.

Continuarea, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close