Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 26-27 august 2017: Nativi Vărsător, mare grijă! Riscați să pierdeți o relație

Horoscop de weekend 26-27 august 2017: Nativi Vărsător, mare grijă! Riscați să pierdeți o relație

Horoscop de weekend 26-27 august 2017: Nativi Vărsător, mare grijă! Riscați să pierdeți o relație
25 Aug 2017   •   22:14

Horoscop de weekend 26-27 august 2017. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în acest sfârșit de săptămână.

Unii nativi vor avea parte de ceartă în acest sfârșit de săptămână, în timp ce altele profită de zilele călduroase ale verii, care e pe sfârșite.

 Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă:  Poți primi o ofertă tentantă, însă te gândești dacă să o accepți sau nu. Cel mai bine ar fi să stai și să analizezi cu atenție situația, pentru a nu lua o decizie pripită. Doar așa poți lua cea mai bună decizie.

Duminică: Șeful tău ți-a propus să te implici într-un proiect avantajos și trebuie să dai un răspuns în cel mai scurt timp. Partenerul de viață nu este însă de acord cu asta și ești constrâns de situație. Gândește-te bine și găsește o variantă așa încât să nu superi pe nimeni!

Taur

Sâmbătă: Ai tendința de a judeca prea aspru persoanele din jurul tău. Înainte să faci asta, amintește-ți că nici ție nu îți place când cineva te critică dur și alege-ți cu atenție vorbele.

Duminică: Deși ai terminat cu succes un proiect important, problemele financiare îți dau bătăi de cap. Cel mai bine ar fi să amâni sesiunea de cumpărături până atunci când vei sta mai bine cu banii. Totuși, o surpriză neașteptată îți va face ziua frumoasă!

Detalii pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close