Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 31 martie – 1 aprilie 2018. O zodie face o grămadă de bani

Horoscop de weekend 31 martie – 1 aprilie 2018. O zodie face o grămadă de bani

Horoscop de weekend 31 martie – 1 aprilie 2018. O zodie face o grămadă de bani
30 Mar 2018   •   15:09

Horoscop de weekend 31 martie – 1 aprilie 2018. O zodie găsește o idee care o îmbogățește.

Berbec

Sâmbătă: Oamenii cu care te întâlnești astăzi nu sunt pe placul tău și nu te simți prea confortabil în jurul lor. Evită discuțiile fără substanță și gândește-te mai bine la planurile tale. Ești singura persoană care știe mai bine ce îi trebuie în viață.

Duminica: Ascultă-ți intuiția și lasă pe altă zi planurile pe care le aveaii făcute pentru astăzi. Te așteaptă o săptămână de foc la serviciu. Pregătește-te pentru un volum mare de muncă, pentru că la finalul săptămânii vei avea numai satisfacții.

Taur

Sâmbătă: Persoanele din jurul tău te inspiră, te fac să îți dorești să vrei mai mult. Stai mai des lângă oameni determinați, pentru că te ajută să te descoperi mai bine și să ai succes. Nu trebuie să îți fie teamă să ceri ajutorul.
Sâmbătă

Duminică Ai mare noroc cu prietenii tăi, care știu întotdeauna să te scoată din orice pasă proastă. Vei avea o zi liniștită și extrem de relaxantă în preajma lor, poate chiar vă faceți planuri pentru sărbătorile care vin.

Gemeni

Sâmbătă: Ești pus la încercare astăzi de către cineva pe care îl cunoști. Testul la care vei fi supus s-ar putea să îți testeze limitele și să îți arate cât de puternic ești. Nimeni nu e mai bun ca tine astăzi!

Duminică: Trăiești momente de vis alături de persoana iubită. Poate ieșiți în oraș, ai parte de o surpriză și vei fi în centrul atenției. Bucură-te de aceste momente, pentru că le meriți din plin.

Rac

Sâmbătă: Ești în fața unui moment în care trebuie să iei o decizie, să faci o alegere hotărâtoare pentru viitorul tău. Ai mare grijă ce alegi și pe cine alegi să îți fie aproape.

Duminică: Renunță la lenevit și plimbă-te puțin, dezmorțește-ți corpul și mintea. Nu merită să îți faci griji pentru zilele care vor urma, deoarece sunt liniștite.

Leu

Sâmbătă: Toate lucrurile la care te gândești astăzi sunt cu un pas mai aproape să devină realitate. Parcă toate ușile și drumurile ți se deschid, ai grijă ce îți dorești.

Continuarea, pe huff.ro.

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close