Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017. Nativilor acestei zodii le va merge din plin

Horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017. Nativilor acestei zodii le va merge din plin

Horoscop de weekend 4-5 noiembrie 2017. Nativilor acestei zodii le va merge din plin
Sursa foto: foto: Pixabay.com
03 Noi 2017   •   23:45

Berbec

Sâmbătă:  Te afli într-un spațiu în care planează motive de tristețe, dar nu ar trebui să pui la suflet tot ce azui astăzi. Mai bine te gândești la ceva pozitiv.

Duminică:  Primești vești foarte bune, dar ai un oarecare sentiment de vinovăție, întrucât nu crezi că nu meriți laudele care vin din partea celor dragi

Taur

Sâmbătă: Ai rezerve cu privire la modul în care altcineva din anturajul tău a obținut un succes cu care acum se laudă la toată lumea. Ai impresia că nu a reușit să obțină acest lucru într-un mod cinstit.

Duminică:  Nimic din ce vezi nu justifică pesimismul pe care îl afișezi în această zi. Pe parcursul zilei, te încearcă o stare de negativism, din care nu pari să scapi așa ușor.

Gemeni

Sâmbătă: Te simți perfect în compania prietenilor pentru că simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. Cere-le ajutorul, mai ales dacă ai probleme apăsătoare pe suflet.

Duminică:  Deși e duminică, ești ocupat și ești nevoit să refuzi o invitație interesantă. Stai liniștit, vei mai avea ocazia să onorezi această invitație și altă dată.

Rac

Sâmbătă:  Profită de această zi linștită pentru a-ți încărca bateriile. Dedică timpul liber pe care îl ai azi doar relaxării.

Duminică: Te macină unele probleme cu banii care duc inevitabil la discuții în contradictoriu cu cei din familie.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close