Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de weekend. Zodia care duminică primește bani mulți

Horoscop de weekend. Zodia care duminică primește bani mulți

Horoscop de weekend. Zodia care duminică primește bani mulți
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    30 Sep 2017   •   16:59

Horoscop de weekend 30 septembrie – 1 octombrie 2017.

Berbec

Sâmbătă: Ești cuprins de o stare de bună dispoziție și ești plin de entuziasm. Vrei să faci cât mai multe și ești gata să pornești pe un drum nou.

Duminică: Dovedești că ai o rezistență impresionantă la atacurile pline de răutate ale unor persoane din anturaj pe care le-ai considerat cândva prieteni.

Taur

Sâmbătă: Te simți izolat și dat la o parte de ceilalți. Simți că nimeni nu te înțelege și vrei o pauză. Nu dispera! Ceilalți nu te-au abandonat și le vei recâștiga încrederea.

Duminică:  Ai o zi foarte bună în care să faci planuri de viitor. Concentrează-te asupra muncii pe care o ai de făcut și vei vedea că rezultatele bune vor apărea cât de curând.

Gemeni

Sâmbătă: Un vis se destramă sub ochii tăi și trebuie să te recunoști învins. Deși ești cuprins acum de sentimente negative, vei vedea că ești o persoană puternică și vei reuși să treci cu bine peste acest moment.

Duminică:  Trebuie să te pregătești să faci față unor emoții puternice care vor năvăli astăzi în sufletul tău. Te poți baza cu încredere pe prietenii cei mai apropiați pentru a face față acestui flux emoțional.

Rac

Sâmbătă: Vrei să faci o schimbare majoră în viața ta și ți-ai dat seama exact ce schimbare ar trebui să faci. Începi să vezi lucrurile mai clar și ai exact starea de determinare necesară pentru a face acest pas important.

Duminică:  Ai o zi excelentă din punct de vedere financiar și primești niște bani. Nu ar trebui să îi cheltuiești pe toți într-o singură zi, ci să-i pui deoparte pentru zile negre.

Citește continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop bani zodie Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close