Antena 3 CNN Horoscop Horoscop de dragoste pentru 2024. Racii vor fi mai populari ca niciodată, Gemenii dau lovitura

Horoscop de dragoste pentru 2024. Racii vor fi mai populari ca niciodată, Gemenii dau lovitura

Horoscop de dragoste pentru 2024. Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte, în ceea ce priveşte latura sentimentală pentru tot anul 2024.

Horoscop de dragoste pentru 2024. Racii vor fi mai populari ca niciodată, Gemenii dau lovitura
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2023   •   12:00

Horoscop de dragoste 2024 pentru Berbec - (zodie de Foc, 21 martie - 19 aprilie)

În acest an, vrei să te integrezi în ceilalți într-un mod care să funcționeze pentru tine. În prieteniile tale - și în interacțiunile cu organizațiile - nu poți fi vedeta care poate ai fost în ultimii ani. Acest lucru înseamnă că va trebui să te obișnuiești cu cerințele celorlalți și să înveți cum să le faci față. Pentru unii, acest lucru ar putea duce la o decizie mai târziu în acest an de a merge mai departe și de a renunța la unele relații.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Taur - (zodie de Pământ, 20 aprilie - 20 mai)

Cu Jupiter în semnul tău, încrederea în tine este puternică! Ceilalți sunt atrași de tine și vor să fie în prezența ta. Între timp, cerințele succesului tău ar putea să-ți lase mai puțin timp pentru relațiile tale cele mai apropiate. Faptul că ești mai bogat în acest an poate fi benefic pentru relațiile tale, deoarece te poți bucura de vacanțe, cine, cadouri și ieșiri distractive. Cu toate acestea, s-ar putea să trebuiască să vă luptați pentru a avea timp să faceți aceste lucruri.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Gemeni - (zodie de Aer, 21 mai - 20 iunie)

Acesta va fi un an de succes pentru relații din două motive. În primul rând, în perioada de vârf, succesul vostru este evident pentru lume. Iar succesul este sexy! Arătați bine partenerilor și potențialilor iubiți! În al doilea rând, atunci când Jupiter se află în semnul tău (ceea ce se întâmplă o dată la 12 ani), devii mai fericit! Ai parte de un noroc sporit și de protecție divină. Încrederea crește împreună cu prestanța ta. Și acest lucru îmbunătățește relațiile existente sau atrage altele noi.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Rac - (zodie de Apă, 21 iunie - 22 iulie)

În această vară, pentru prima dată în ultimii 12 ani, norocosul Jupiter se mută în Casa Prieteniei, stimulându-ți interacțiunea cu ceilalți. Veți atrage oameni! S-ar putea să vă alăturați unui grup, deoarece idealismul vostru va fi trezit. Dacă ești singur, această implicare sporită cu prietenii și grupurile îți va crea noi contacte. Pregătește-te pentru această popularitate crescută verificându-ți garderoba. Cumpărați haine care vă fac să vă simțiți încrezător.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Leu - (zodie de Foc, 23 iulie - 22 august)

Este un an provocator pentru relații, deoarece, pe măsură ce încrederea și ambițiile tale cresc, partenerul tău s-ar putea simți amenințat. Sau o relație ar putea să fie mai multă bătaie de cap decât merită? Un lucru este sigur: relațiile tale vor suferi unele schimbări. Luați în considerare trei factori. Anul acesta arătați foarte bine! În al doilea rând, sunteți mai popular, ceea ce înseamnă că vă întâlniți cu noi prieteni și cunoștințe prin cluburi. În cele din urmă, călătoriile sau participarea la cursuri vă vor face cunoștință cu oameni noi. Toate perspective promițătoare.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Fecioară - (zodie de Pământ, 23 august - 22 septembrie)

Te străduiești să atingi perfecțiunea. Puterea ta de discriminare te face să vezi defectele din tine și din ceilalți. S-ar putea să credeți că nu sunteți suficient de bun pentru cineva. Din fericire, anul acesta, pentru că muncești din greu, îți cunoști valoarea. Vei fi mai autoritar. Îți vei expune mai repede opiniile fără a fi nevoit să faci referințe. Ești mai înclinat să inițiezi și să conduci lucrurile în direcția pe care o dorești. Bogăția ta sporită îți va spori oportunitățile de a te distra cu parteneri și noi interese romantice.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Balanţă - (zodie de Aer, 23 septembrie - 22 octombrie)

Acesta este unul dintre cei mai buni ani din ultimii zece ani pentru relațiile voastre. (Pentru unii, acest lucru a început anul trecut). Pe măsură ce anul avansează, averea ta ar putea crește. Noile relații vor fi cu cineva "diferit", care vă va extinde punctele de vedere. Binecuvântarea din acest an pentru relațiile tale este importantă pentru că îți place confortul prezenței cuiva. Fii liniștit că acesta este un an excelent pentru a explora noi prietenii și relații romantice, inclusiv căsătoria.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Scorpion - (zodie de Apă, 23 octombrie - 21 noiembrie)

Anul acesta, norocosul Jupiter se află din nou în Casa parteneriatelor. Acest lucru aduce beneficii tuturor relațiilor! Este cel mai bun moment pentru a te căsători din ultimii zece ani! Cu toate acestea, din 2018, Uranus a declanșat relații bruște: căsătorii rapide, angajamente rapide - și sfârșituri bruște. Această influență perturbatoare se va încheia în vara anului 2025. Între timp, bogăția crescută îți va spori plăcerea de a te bucura de un parteneriat, datorită stresului mai mic legat de bani și a mai multor oportunități de distracție!

Horoscop de dragoste 2024 pentru Săgetător - (zodie de Foc, 22 noiembrie - 21 decembrie)

Sunteți sincer și direct. În acest an, ești un învingător pentru că îți poți îmbunătăți locul de muncă, sănătatea și toate relațiile tale. Anul acesta - și începutul anului 2025 - este cel mai bun moment pentru a vă căsători din ultimii 12 ani! (Această binecuvântare te ajută chiar și în relațiile cu dușmanii tăi).

Horoscop de dragoste 2024 pentru Capricorn - (zodie de Pământ, 22 decembrie - 19 ianuarie)

Acesta este cel mai bun an din ultimul deceniu pentru romantism, inclusiv pentru noile relații. (Poate cu cineva de la locul de muncă? Aveți grijă!) Vă veți simți mai sănătoși, mai încrezători și mai bogați, ceea ce vă face mai fericiți și, prin urmare, mai atractivi. Vei fi mai curajos în a te apropia de ceilalți. Pentru că vă aflați într-o fereastră de doi ani în care s-ar putea să vă schimbați locul de muncă sau locuința, veți cunoaște noi contacte. Faceți prima mișcare. Nu aveți nimic de pierdut, decât o ocazie ratată.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Vărsător - (zodie de Aer, 20 ianuarie - 18 februarie)

Din 2020, te-ai schimbat. Te gândești la valorile tale. Acesta este motivul pentru care unele relații s-ar putea încheia; altele ar putea începe. În prima jumătate a anului, ești mai fericit și mai curajos în a merge după ceea ce îți dorești. Pentru că locuința ta se va îmbunătăți, acest lucru ar putea ajuta relațiile. Pentru prima dată în peste un deceniu, ai curajul de a fi tu însuți și de a te exprima în fața celorlalți fără teamă sau scuze. Dacă ești cu cineva care strivește această energie - nu e bine! Ai nevoie de o relație care îți permite să crești și să te schimbi.

Horoscop de dragoste 2024 pentru Peşti - (zodie de Apă, 19 februarie - 20 martie)

Mulți dintre voi sunt nesiguri în ceea ce privește relațiile, deoarece sunteți pe un teren nou. S-ar putea să nu vă simțiți "pregătiți pentru o întâlnire". Din 2020, viața a fost un roller coaster; anul trecut, lumea voastră a luat o nouă direcție. Pentru că sunteți mai serioși în legătură cu ceea ce se întâmplă în viața voastră, sunteți mai serioși în ceea ce privește relațiile voastre. Cu toate acestea, te simți mai optimist; și acum ai curajul de a vorbi despre ceea ce îți dorești pentru tine. Acest lucru îți va îmbunătăți relațiile existente sau va atrage noi relații care sunt mai reale și mai în concordanță cu ceea ce ai nevoie.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close