Antena 3 CNN Horoscop Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Dragostea plutește în aer pentru Berbec, Capricornii închid un capitol din viața lor

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Dragostea plutește în aer pentru Berbec, Capricornii închid un capitol din viața lor

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. În această săptămână, Marte și Neptun aduc în viața amoroasă a nativilor un strop de romantism și pasiune. Berbecii sunt în al nouălea cer, în timp ce Capricornii închid un capitol destul de lung din viața lor.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Dragostea plutește în aer pentru Berbec, Capricornii închid un capitol din viața lor
Sursa foto: Unsplash.com | Jonathan Borba
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2021   •   20:45

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Berbec

Viața dumneavoastră amoroasă este pe cât se poate de bună. Sunteți fericiți că partenerul de viață are aceleași valori ca și dumneavoastră. Mai mult ca oricând, trebuie să acordați o atenție și mai mare aspectului fizic. Astrele vă recomandă să faceți mai multă mișcare. Pasiune și mister în dormitor în această săptămână.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Taur

Dragostea plutește în aer pentru dumneavoastră. Au fost și perioade mai puțin bune, însă, prin comunicare, ați reușit să vă rezolvați toate problemele pe care le aveați cu partenerul. Dacă nu aveți un cuplu, în această săptămână dragostea vă bate la ușă. Influența lui Neptun vă face mai emoționali și plini de afecțiune.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Gemeni

Această săptămână începe destul bine. Începând cu jumătatea acestei săptămâni, viața dumneavoastră amoroasă prinde contur. Dacă până acum ați amânat momentul de a vă cere partenerul în căsătorie, acum este momentul. 

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Rac

Săptămâna aceasta ieșiți mult mai ușor din carapace. Aveți încredere în dumneavoastră, iar asta se vede clar. Veți prelua controlul în dormitor. Luna în Scorpion aduce în viața dumneavoastră romantică multă pasiune și distracție. Pentru Racii singuri, astrele vă recomandă să vă arătați și latura sensibilă.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Leu

Astrele vă împing să trăiți mai mult la înălțime în această săptămână. Încercați să vă conectați cu oameni noi și poate chiar, de ce nu, să vă găsiți un partener. Saturn, planeta securității și structurii, este activă în zona de relații. Nu ratați momentul!

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Fecioară

Luna din zodia dumneavoastră vă face mult mai deschiși către ceilalți. De miercuri, veți fi dornici de afecțiune și dragoste. Viața dumneavoastră amoroasă va prinde aripi. Dacă nu sunteți într-o relație, spre final de săptămână este posibil să primiți o veste neașteptată de la o persoană dragă.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Balanță 

Viața dumneavoastră sentimentală nu este foarte dinamică în această săptămână. Se pare că relația dumneavoastră a intrat într-o rutină. Încercați să petreceți timp și separat, nu doar împreună. 

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Scorpion

Sunteți hotărâți să luați inițiativă în relație. Dacă până acum erați mai timizi, se pare că Marte în Scorpion vă dă mult curaj. Profitați de această stare și pregătiți o cină romantică pentru partener. Pur și simplu îl veți da pe spate. Aveți nevoie de comunicare mai eficientă spre final de săptămână,

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Săgetător

Simțiți nevoia de o pauză. Parcă partenerul dumneavoastră nu vă lasă efectiv să faceți tot ce vă doriți, iar asta devine copleșitor pentru dumneavoastră. Nu puneți punct, ci încercați să vă puneți pe hârtie ce vă place și ce nu la relația pe care o aveți. Comunicarea este cheia.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Capricorn

A venit momentul să întoarceți pagina și să deschideți un alt capitol. Unul frumos. Plin de dragoste, pasiune și mister. Chiar dacă vă ascundeți sentimentele atât de bine, în interior sunteți atât de sensibili. Încheierea unei relații toxice este cel mai bun lucru pe care îl puteți face.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Vărsător

Mercur vă ajută să vă reconectați cu foști parteneri. Se pare că vă veți reconecta profund atât la nivel emoțional, cât și fizic cu un fost partener. 

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru Pești

Săptămâna aceasta este posibil să vă întâlniți chiar sufletul pereche. Pentru cei care sunt într-o relație, apar mici tensiuni care se vor dovedi utile după multe zile de monotonie. Aveți nevoie de afecțiune și înțelegere spre final de săptămână.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close