Antena 3 CNN Horoscop Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021. Aventuri romantice pentru Lei, Scorpionii seduc la fiecare pas

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021. Aventuri romantice pentru Lei, Scorpionii seduc la fiecare pas

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021. Nativii din zodia Fecioară nu sunt mulţumiţi de viata lor amoroasă, în timp ce Capricornii sunt invitaţi la o întâlnire romantică.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021. Aventuri romantice pentru Lei, Scorpionii seduc la fiecare pas
Sursa foto: Unsplash.com | Jonathan Borba
de Georgiana Adam    |    06 Dec 2021   •   18:00

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Berbec

Marte în semnul Scorpionului din această săptămână transformă experienţele dumneavoastră sexuale în momente absolut magice. Pe cât de puternică este conexiunea dumneavoastră fizică cu cineva, totuși, nu confunda pofta și dragostea. Începutul săptămânii vă oferă motive să vă gândiți cu adevărat la unele dintre acțiunile voastre romantice. Oricât de mult v-ar plăcea să mergeţi orbește înainte, consecințele potențiale ale acțiunilor dumneavoastră sunt în mintea dvs. Încearcaţi să nu vă gândiţi prea mult la deciziile dumneavoastră romantice.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Taur

Săptămâna aceasta sunteţi atraşi de alte semne de pământ. Cumva, această săptămână este focusată pe câteva reglementări în viaţa dumneavoastră de familie. Se pare că nu sunteţi pe deplin mulţumiţi de cum vă tratează partenerul. Aveţi momente când vă doriţi să dispăreţi undeva departe. Spre final de săptămână lucrurile se vor rezolva în favoarea dumneavoastră.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Gemeni

Aceasta este săptămâna când aveţi prilejul de a pune ordine în viaţa dumneavoastră de cuplu. Încercaţi zilele acestea să discutaţi despre ce vă deranjează unul la celălalt. Dacă observaţi că partenerul nu vă înţelege nevoie, este mai bine să renunţaţi. 

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Rac

O ocazie benefică de a spune ce gândiţi, dar şi ceea ce simţiţi. Chiar dacă lucrurile nu au fost tocmai aşa cum vă doreaţi, încercaţi să vă bucuraţi mai mult de viaţă şi de starea de bine pe care o aveţi alături de persoana iubită. Se anunţă un nou început. Important este să fiţi pregătit pentru el. 

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Leu

Sunteţi gata pentru o nouă aventură romantică? Pentru că, pe măsură ce soarele continuă să se asocieze cu energia distractivă și înflăcărată a Săgetătorului, unele lucruri neașteptate, dar interesante se îndreaptă spre tine. Îți vine să-ți asumi riscuri în timpul săptămânii, dar acele pariuri s-ar putea să nu funcționeze așa cum speri. Mai bine să fi încercat, totuși, decât să te întrebi mereu ce s-ar fi putut întâmpla.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Fecioară

Viața ta amoroasă nu este tot ceea ce pare să fie la începutul săptămânii și cineva s-ar putea să te îndrume intenționat. Când vine vorba de întâlniri, un mincinos este ultimul tip de persoană de care ești atras. Starea de spirit îți domină weekendul și te face să te îndoiești de multe lucruri la care te-ai gândit.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Balanţă

Dacă vă simțiți mai serioși în privința dragostei în această săptămână, probabil că frumoasa Venus, conducătorul vostru, este în parteneriat cu Capricornul care caută securitate. Să-ți urmezi fericirea și care ar trebui să te conducă către sufletul tău pereche. Fă ceea ce îți place și iubirea va urma. Vibe-ul pasional din timpul conjuncției Venus-Pluto este greu de ignorat la sfârșitul săptămânii, dar dacă sentimentul nu este reciproc, treceți mai departe. Să fii respins nu este distractiv, dar face parte din întâlniri.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Scorpion

Vei emite niște vibrații seducătoare. Vrei să vorbești despre dorințele tale cele mai profunde și fanteziile obraznice în timpul, dar ceva te împiedică să te exprimi cu adevărat. Vei ștIi când va fi momentul potrivit să eliberezi totul. Să fii cu cineva care te poate învăța ceva despre viață, dragoste sau ambele este extrem de interesant.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Săgetător

Săptămâna aceasta, ai mare noroc în dragoste. Începutul săptămânii te-ar putea face să interpretezi greșit ceva ce vezi pe rețelele sociale sau pe o aplicație de întâlniri. Hopa! Din fericire, orice momente jenante pe care le traiesti in timpul acestui aspect nu vor avea prea multe efecte de durata. Dacă nu ai chef să trimiți mesaje cuiva sau să ții o întâlnire în weekend, nu te simți rău.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Capricorn

Există o voință puternică la mijlocul săptămânii care te poate face încăpățânat și defensiv. Dacă te simți agitat în timpul unei conversații cu cineva pe care încerci să-l impresionezi, s-ar putea să vrei să închei discuția mai devreme decât mai târziu. Aveți vreo întâlnire planificată pentru weekend? Dacă da, s-ar putea să le reprogramați. Pe măsură ce soarele îl încadrează pe Neptun pasiv, nu veți avea chef de socializare.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Vărsător

Personalitatea ta excentrică este ușor slăbită, pe măsură ce Uranus continuă să colaboreze cu Taurul săptămâna aceasta, așa că nu va fi atât de ușor să inventezi spărgătoare de gheață. Dar ultimul lucru pe care vrei să fii este ca toți ceilalți, așa că vei găsi o modalitate de a te evidenția într-un fel sau altul! În weekend este posibil să te îndrăgostești de cineva care se preface a fi cineva care nu este. Ține garda sus! Nu toți sunt cine spun că sunt.

Horoscop dragoste 6-12 decembrie 2021 pentru Peşti

Ești simpatic, empatic, creativ și romantic, deoarece Neptun primește energie din semnul tău sensibil de apă în această săptămână.  Aveți niște gânduri foarte obraznice în timpul conjuncției Venus-Pluto în weekend, dar aveți ceea ce este necesar pentru a le urmări? Uneori merită să fii primul care spune ce ai în minte. S-ar putea să te simți nesigur de tine în timpul pieței Soare-Neptun în weekend, așa că încearcă să nu planifici primele întâlniri sau evenimente în care trebuie să fii „activ”. Sincer, ai prefera să stai întins și să visezi la sufletul tău pereche decât să-i întâlnești chiar acum.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close