Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Horoscop, 30 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Vărsătorii trebuie să aibă grijă să nu se certe, Gemenii și Scorpionii au probleme financiare astăzi

HOROSCOP. Horoscop, 30 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Vărsătorii trebuie să aibă grijă să nu se certe, Gemenii și Scorpionii au probleme financiare astăzi

HOROSCOP. Horoscop, 30 mai. Astrologul Camelia Pătrășcanu: Vărsătorii trebuie să aibă grijă să nu se certe, Gemenii și Scorpionii au probleme financiare astăzi
30 Mai 2018   •   09:08

HOROSCOP. HOROSCOP, 30 MAI. Mici confuzii astăzi, suntem sub influența Lunii pline și astăzi, numai că emoțional suntem un pic tulburați, așa încât trebuie să decantăm emoțiile.

HOROSCOP.  Berbec: Atenție la vorbele pe care le auziți, cântăriți-le, ele sunt adevărate, numai că nu toate se potrivesc contextului vostru de viață. Și, dacă aveți nevoie de o aprobare, un act oficial, insistați.

HOROSCOP. Taur: Și ei își fac tot felul de calcule financiare, s-ar putea să constate că pe undeva se scurg niște bani și din greșeala lor, așa încât trebuie să corecteze neapărat, dar și parteneriatele verificate.

HOROSCOP.  Gemeni: Analize parteneriale, care este persoana potrivită, cu cine să meargă mai departe. Din punct de vedere financiar stau foarte bine, așa încât vor știi cu cine să colaboreze.

HOROSCOP. HOROSCOP, 30 MAI. Rac: Este o Lună în Săgetător care aduce confuzii la locul de muncă, fie își face cineva treaba, fie nu se transmit ordinele foarte clar și de aici tot felul de tulburări, așa încât claritatea.

HOROSCOP. Leu: Azi inima este cea vizată, mai multă afecțiune pentru persoanele iubite, sunt foarte complimentate, dar Leii sunt foarte năzuroși, așa încât orgoliul va fi scump plătit.

HOROSCOP.  Fecioară: Pot fi puțin timide, mai ales dacă au propuneri foarte importante în carieră, au și șansa să promoveze, dar un pic nesigure. Au nevoie de cineva care să le încurajeze, trebuie să caute acea persoană.

HOROSCOP. Balanță: Au o Lună în Săgetor care le atrage atenția asupra actelor oficiale, fie greșesc pentru că nu au înțeles ceva, fie nu colaborează foarte bine cu o persoană care nu a înțeles. Apele trebuie limpezite.

HOROSCOP. Scorpion: Confuzie la nivel financiar, au investit, dar nu au investit bine și s-ar putea să-și dea seama că nu stau bine la capitolul finanțe. De altfel, nici munca ta nu este foarte rodnică pentru că nu e bine organizată.

HOROSCOP. HOROSCOP, 30 MAI. Săgetător: Pot fi foarte orgolioși astăzi și reacționează neplăcut la ceea ce li se pare lor că ar fi ironie sau jignire. Așa încât mai multă cerebralitate.

HOROSCOP. Capricorn: Pot avea dispoziții un pic năzuroase sau chiar nu se simt bine, este o zi cu energie mai scăzută, abia spre seară își încarcă bateriile, n-au voie să bârfească sau să-și comenteze șefii.

HOROSCOP. Vărsător: Discuții cu un prieten care nu înțelege de fapt mesajul Vărsătorilor și sunt distorsionate unele cuvinte. De aceea doar spre seară au și ei ocazia să lămurească lucrurile. Nu trebuie să se certe.

HOROSCOP. Pești: Aspectele sunt bune în a doua parte a zilei, la muncă, în relațiile cu șefii. Au tendința de a se eschiva și fac mai bine că nu intră în conflicte sau în dispute șiși poate sunt de negăsit în prima parte a zilei.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close