Antena 3 CNN Horoscop Horoscop ianuarie 2022. Săgetătorii au un mare impact asupra celor din jur, Peștii au idei inspirate

Horoscop ianuarie 2022. Săgetătorii au un mare impact asupra celor din jur, Peștii au idei inspirate

Principalele evenimente astrologice din horoscopul lunii ianuarie 2022 sunt intrarea lui Mercur în Vărsător și apoi turnura sa retrogradă în aceeași zona astrologică și în Capricorn, aspectul retrograd preluat de Saturn în Vărsător, revenirea lui Uranus în mișcare directă în Taur, tranzitul Soarelui în Vărsător, cel al lui Marte în Capricorn, ieșirea lui Venus din aspectul său retrograd în Capricorn, Luna nouă din Capricorn și Luna plină din Rac.

Horoscop ianuarie 2022. Săgetătorii au un mare impact asupra celor din jur, Peștii au idei inspirate
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    03 Ian 2022   •   16:34

Horoscop ianuarie 2022 Berbec

Horoscopul Berbecului vestește inițial o atmosfera cordială în relaționarea cu amicii, care se transformă apoi într-una marcată de neînțelegeri, dispute, certuri, poate și din pricina egosmului ce iese la iveală la unii dintre ei. După constatarea disfuncțiunilor din astfel de conexiuni și eliminarea lor,  în a treia parte a lunii, Berbecul pare să se descătușeze de cele îi înfrânează evoluția și, drept urmare, știe pe cine să se bazeze și cui să-i acorde încrederea sa. Asta nu înseamnă că nu își menține independența ci, dimpotrivă. Se focalizează pe viitorul său, pe aspirațiile sale și pe transpunerea lor rapidă în realitate.

Horoscop ianuarie 2022 Taur

Nativii din Taur sunt mai întâi implicați în discuții fructuoase despre cariera lor, inclusiv cu oameni influenți dar, apoi, conjunctura astrală pare să le fie nefavorabilă în muncă, iscându-le piedici neprevăzute în demersurile lor majore. Este necesar să se aplece asupra unor detalii neglijate din sarcinile lor și să înlăture dubii sau controverse ținând de competențele și meritele lor. În acest fel, în ultima decadă a lunii, pot să se reafirme în domeniul lor profesional și să înainteze vertiginos, prin eforturi deosebite, spre împlinirea obiectivelor lor.

Horoscop ianuarie 2022 Gemeni

Gemenii se confruntă inițial cu probleme asociate cu deplasări în străinătate sau studii, probleme generate posibil de ignorarea unor lucruri de amănunt sau de estimarea incorectă a unor resurse, printre care cele financiare. Regândirea obiectivelor anterioare îi conduce în a treia decadă a lui ianuarie către lărgirea orizonturilor, experimentării unor noi modalități de a trăi și a înțelege existența. Au parte de oportunități excelente de a călători și a învăța. Se identifică cu credințele lor esențiale, cărora le dau glas fără vreo șovăială, cu fermitate.

Horoscop ianuarie 2022 Rac

Cei născuți în zodia Racului pot fi afectați de complicații în privința banilor și posesiunilor pe care le împărtășesc cu alții. Este indicat să se mobilizeze în a-și plăti datoriile vechi și a-și rectifica modul de alocare a resurselor lor financiare, să analizeze dacă nu cumva și-au extins cheltuielile în direcții sau pentru lucruri inutile. După o perioadă de dezorientare, realizează că este necesar să-și transforme un anumit aspect legat de viața sau personalitatea lor. Nu se mulțumesc cu aparențele lumii și au capacitatea de a investiga până ajung la miezul lucrurilor. Sunt deschiși, sinceri în interacțiunea cu tot felul de oameni, și se pot dedica unor acțiuni umanitare.

Horoscop ianuarie 2022 Leu

Leul poate fi stăpânit de frustrări în diverse legături de parteneriat și de amiciție. Percepția sa de până acum despre unele persoane apropiate poate fi greșită, așa că este nevoie să și-o verifice și ajusteze. În acest mod, are ocazia să înnăbușe din fașă probleme care pot capătă o amploare mai mare, incontrolabilă. Către finele lunii, ar trebui să știe, cu certitudine, pe cine se poate baza și în cine să aibă încredere, acționând cu diligență pentru perfecționarea relațiilor sale de asociere. De asemeni, pare să se străduiască să-și echilibreze balanța dintre viața personală și cea profesională.

Horoscop ianuarie 2022 Fecioară

Potrivit horoscopului Fecioarei, aceasta pare să fie supusă la început unei conjuncturi astrologice de rău augur, atât din punct de vedere profesional, cât și al stării de sănătate. Rutina de la serviciu îi este dată peste cap, eventual și din cauza unor lucruri, proiecte neplăcute, mereu amânate. Ar fi înțelept să renunțe temporar la acțiuni îndrăznețe din muncă, până se asigură că nu mai sunt bariere impredictibile în ducerea lor la bun sfârșit. În cea de-a treia parte din lună, își reia traseul asecendent din carieră, își îndeplinește cu ușurință sarcinile profesionale, mulțumită forței sale de concentrare și atenției față de detalii.

Horoscop ianuarie 2022 Balanță

Balanța poate traversa un interval de timp marcat inițial de o oarecare derută în ceea ce privește demersurile sale creative și tipurile de deconectare în mod autentic satisfăcătoare. Ar trebui să nu își mai forțeze efluviile creative numai spre anumite domenii, ci să se lase în voia lor, indiferent unde ar o conduce, chiar și spre alternative surprinzătoare, dar împlinitoare. Din fericire, în cea din urmă decadă a lunii, începe să și le fructifice aproape de maximum și, pe de altă parte, să se orienteze către plăceri ale existenței învecinate cu extazul. Se focalizează spre hobby-urile sale preferate, întâlniri cu amicii, petreceri și evenimente sociale, fiind mai mereu sub luminile reflectoarelor!

Horoscop ianuarie 2022 Scorpion

Dacă ești născut în zodia Scorpionului, poți întâmpina la debutul lunii unele dificultăți corelate cu familia, în special cu părinții, cu o locuință sau o proprietate. Se impune să-ți reajustezi astfel de aspecte și să nu șovăiești să-ți pui întrebări fundamentale pentru a descifra ce este esențial în ameliorarea lor. În acest fel, în ultima treime a lui ianuarie, ai oportunitatea să-ți fortifici relația cu rudele și oamenii apropiați. Ești înclinat să-ți petreci mai mult timp de calitate alături de ei, și ai ocazia să-ți fortifici relația cu aceștia, să te bucuri de compania lor. Casa ta constitue, în acest context astral, o oază de siguranță și confort în mijlocul unei lumi contradictorii.

Horoscop ianuarie 2022 Săgetător

Săgetătorul poate avea probleme la începutul lunii în integrarea socială, surprize neplăcute din partea unor neamuri sau amici. Pare așa aibă de a face cu o metamorfoză graduală a mediului său public, una care-l solicită să fie cât mai adaptabil și să-și pună la treaba simțul diplomatic. În a treia decadă a lunii, i se clarifica trendul general al lumii din jurul său, și își eficientizează comunicarea cu oamenii, are un mai mare impact asupra acestora, și își mărește rețeaua de cunoștiinte utile. Are la dispoziție o perioadă favorabilă unor scurte călătorii și studierii unui domeniu care-l pasionează. În plan profesional, reușește să se desprindă de obișnuințe, metode învechite, rigide, și să se evidențieze prin idei inovatoare.

Horoscop ianuarie 2022 Capricorn

Capricornul este înclinat să fie foarte grijuliu în luarea deciziilor, iar această lentoare îl poate face să rateze niște oportunități rare. O serie de ghinioane, amânări din afaceri sau demersuri financiare îi sugerează să își reevalueze ori redirecționeze astfel de întreprinderi, să-și revadă și ajusteze bugetul. Din fericire, în ultima decadă a lunii, înarmat cu un sporit realism și simț practic, poate să câștige mai mulți bani și să-și mărească siguranță financiară.

Horoscop ianuarie 2022 Vărsător

Nativii din Vărsător trebuie să-și stăpânească tendința de a se grăbi, a se apuca de prea multe treburi deodată fără să finalizeze vreo unul, și pot avea unele probleme în privința îmbunătățirii imaginii lor exterioare și a felului în care sunt văzuți de alții. Sunt îndrumați, așadar, să-și modifice modalitățile prin care interacționează în sfera socială, iar acest lucru pare să le faciliteze, în cea de-a treia parte a lunii, învigorarea impactului pe care-l au asupra celor din jurul lor, devenind mai independenți, mai cutezători și mai încrezători în ei înșiși, gata să ceară ce li se cuvine fără a mai aștepta aprobarea altora.

Horoscop ianuarie 2022 Pești

În cazul Peștilor este de așteptat ca aceștia să fie nițel predispuși să se închidă în sine, chiar și față de oameni apropiați, însă solitudinea pe care și-o asumă le furnizează cele mai bune, mai inspirate idei. Pot să fie dezamăgiți, frustrați de chestiuni ascunse sau tăinuite, și să fie puși înaintea necesității de a se desprinde de unele dependențe. În cea de-a treia decadă din lună beneficiază de o limpezire a lumii lor lăuntrice, așa că sunt capabili să-și înfrunte și să-și învingă complexe adânc înrădăcinate, să arunce peste bord balastul subconștientului. Previziunile, pe larg, pe Diane.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close