Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iulie 2021. Săgetătorii își reîntemeiază viața amoroasă, Peștii se remarcă profesional

Horoscop iulie 2021. Săgetătorii își reîntemeiază viața amoroasă, Peștii se remarcă profesional

Horoscop iulie 2021. Evenimentele astrologice principale din horoscopul lunii iulie 2021 sunt tranzitului lui Mercur în Rac, și apoi în Leu, cel al lui Venus în Fecioară, al Soarelui în Leu, al lui Jupiter în Vărsător, al lui Marte în Fecioară, Luna nouă din Rac și Luna plină din Vărsător. Această conjunctură astrologică lasă să se întrevadă următoarele influențe în horoscopul fiecărei zodii în parte.

Horoscop iulie 2021. Săgetătorii își reîntemeiază viața amoroasă, Peștii se remarcă profesional
Sursa foto: pixabay,com
de Gabriel Dano    |    30 Iun 2021   •   16:35

Horoscop iulie 2021 Rac

Racul se bucură de o comunicare intensă, avantajoasă demersurilor sale majore, are o minte incandescentă care-l poartă spre soluții inovatoare ale unor probleme, strălucește în sfera socială, este inspirat să afle idei noi de a-și mări veniturile, dar nu se da înapoi nici de la cheltuieli mari, nu tocmai necesare, poate avea dificultăți în relații de asociere din afaceri, și , dacă este singur, pare să fie puțin atras de o relație de cuplu statornică.

Horoscop iulie 2021 Leu

Nativii din Leu tind să își reexamineze trecutul pentru a-și optimiza prezentul și viitorul, se simt atrași în dragoste de cineva care le redă încrederea în ei înșiși, în valorile lor, își exprimă deplin, fără vreun complex, individualitatea, pot avea parte de dezamăgiri în relații de parteneriat din toate planurile existenței, sunt mai combativi, poate chiar prea combativi, în acumularea de bani, și sunt atrași în amor mai cu seamă de oameni care le împărtășesc gândurile, aspirațiile.  

Horoscop iulie 2021 Fecioară

Pentru Fecioară, se anunță o perioadă  de efervescentă interacțiune socială, îndeosebi cu amicii, care nu exclude focalizarea spre lumea interioară, conștientizarea unor impulsuri subconștiente, pozitive ori negative. De asemeni, poate fi străbătută de o oarecare pierdere a entuziasmului în muncă, compensată, totuși, de o invigorare a afirmării personalității sale. În dragoste are parte de mari șanse de a înfiripa o nouă relație sau a-și fortifica o conexiune de cuplu deja existentă.

Horoscop iulie 2021 Balanță

Cei născuți în Balanță comunică mai bine în sfera profesională și își crează astfel oportunități de a fi remarcăți, își lămuresc care sunt veritabilele lor legături de prietenie, sunt îndemnați să reflecteze cât mai profund asupra țelurilor lor esențiale, pot fi, câteodată, dezamăgiți de relațiile lor amoroase.

Horoscop iulie 2021 Scorpion

Scorpionul este străbătut de dorința de a-și asumă idealuri cât mai înalte, beneficiază de avantaje nebănuite în legăturile cu amicii, mai ales că nu ezită să le pună punct celor nocive, dăunătoare, își clarifică cum să progreseze cât mai rapid în carieră, și își împrospătează dragostea sau și-o inițiază grație unor evenimente insolite, eventual de pe alte meleaguri.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close