Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii în această lună

HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii în această lună

HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii în această lună
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Iun 2018   •   18:47

HOROSCOP IUNIE. Luna aceasta vorbim despre trei zodii norocoase și trei zodii ghinioniste. Să începem cu cei norocoși, printre aceștia se numără…

HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase zodii

HOROSCOP IUNIE. Taurul, el va avea parte de multe momente frumoase, în luna iunie, însă cu adevărat norocos va fi în dragoste și va primi noi dovezi de fidelitate din partea persoanei iubite.

HOROSCOP IUNIE. Scorpionul, se numără și el printre zodiile avantajate ale acestei luni, deși aparent va fi o perioadă cu momente neplăcute. Tu ai resurse suficiente să depășești aceste perioade și să fii mai puternic ca oricând. Vei sta foarte bine la capitolul bani și vei reuși, fără efort, să îți susți toate nevoile financiare.

HOROSCOP IUNIE. Capricornul va fi un câștigător, ca de fiecare dată, în anul acesta. Pentru tine, va urma o lună plină de oportunități, realizări și bani. Trebuie doar să ai răbdare, de aici înainte tot anul va fi așa cum ți-l dorești!

HOROSCOP IUNIE. Cele mai ghinioniste zodii

HOROSCOP IUNIE. Gemenii. Nativii acestei zodii se vor confrunta cu evenimente stresante. Au multe de rezolvat și pe nimeni alături, este un soi de Karmă, căci ce semeni aia culegi. Dacă nu ajuți, nu vei fi ajutat…

HOROSCOP IUNIE. Vărsătorii. Au o perioadă complicată căci, se pare că se vor plânge că n-au noroc deloc în luna iunie. Ideal ar fi să încerce să nu pună la suflet și să depășească ușor perioada tumultuoasă.

HOROSCOP IUNIE. Săgetătorii. Se află pe lista celor ocoliți de noroc, în luna iunie. Pe ei îi aşteaptă situaţii critice, de care pot scăpa doar dacă se bazează pe propriile forțe, concentrare și voință, scrie secretele.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close