Antena 3 CNN Horoscop Horoscop mai 2023. Tensiuni, conflicte și pierderi financiare pentru câteva zodii

Horoscop mai 2023. Tensiuni, conflicte și pierderi financiare pentru câteva zodii

Horoscopul mai 2023 avertizează împotriva deciziilor pripite. Impulsivitatea poate duce la o serie întreagă de probleme: tensiuni, conflicte și pierderi financiare. Este important să acționezi cu încredere, dar cu ochii pe circumstanțe.

Horoscop mai 2023. Tensiuni, conflicte și pierderi financiare pentru câteva zodii
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    25 Apr 2023   •   18:36

Deoarece Soarele din Taur sporește calități precum perseverența și strădania, semnele de Pământ vor fi într-o poziție câștigătoare.

Horoscop mai 2023. Berbec

De câteva luni beneficiezi de vibrația pozitivă a lui Jupiter. Apar oportunități de a vă îmbunătăți rutina zilnică sau pentru un nou început. Pe 16 mai Jupiter își încheie șederea în Berbec. Luna aceasta este momentul să folosești toate resursele și toate beneficiile pe care ți le oferă steaua norocoasă. Fă-ți timp pentru a profita de oportunitățile care îți ies în cale. Dacă simți că pierzi timpul, nu dispera, pentru că este  doar o pasă. Din 20 mai, Martie în Leu îți aranjează treburile și ceea ce ți s-a părut un compromis va fi realizat în cele mai bune condiții.

Horoscop mai 2023. Taur

Luna aceasta legăturile cu cei care vă împărtășesc valorile se lega și mai bine. Chiar și așa va lipsi acel mic detaliu care face un întreg grozav! Veriga lipsă va apărea din 17 mai, când se va instala în zodia ta Jupiter. Vor apărea oportunități care te vor readuce pe drumul cel bun sau vor restabili echilibrul care a fost compromis. Luna aceasta, combinația cu Mercur va asigura armonia cu cei din jur. Iar din data de 21 mai, Marte în Leu îți poate aduce chiar mai mult decât crezi.

Horoscop mai 2023. Gemeni

Luna aceasta, Jupiter își încheie parcursul în Berbec. Așa că ai timp până pe 16 mai pentru a te ocupa de oportunități. Apoi, cu sprijinul lui Marte în Leu și al Soarelui în Gemeni, vei putea exploata toate aceste beneficii. Deși ești încurajat de aceste energii benefice, cântărește bine ce e realist și realizabil. Uneori astrele îți scot în cale situații doar pentru a nu te angaja în planuri care nu servesc intereselor tale.

Horoscop mai 2023. Rac

Energiile nefaste aduse de Jupiter în Berbec vor scădea din data de 16 mai, astfel că din 17 mai viața ta începe din nou cu piciorul drept datorită influenței bune a lui Jupiter în Taur. Astrele te vor ajuta să te simți mult mai bine chiar dacă în ultima perioadă ai avut sentimentul că soarta te-a lovit când ți-a fost lumea mai dragă. În noua atmosferă de înțelegere, bună dispoziție și noroc, existența ta capătă o altă dimensiune. Te vei deschide către alte perspective care îți vor permite să-ți exploatezi talentele, abilitățile și experiența.

Horoscop mai 2023. Leu

Până pe data de 16 mai, Jupiter în Berbec continuă să îți ofere oportunități menite să îți extindă perspectivele. Apoi nu vei mai beneficia de acest impuls care te împinge să schimbi ceea ce trebuie schimbat. În loc să renunți, fă un pas înapoi și analizează mai bine ce ai de făcut, mai ales dacă unele proiecte pe care le ai sunt respinse de cei din jur. Schimbă tactica și dă-le mai mult timp să se obișnuiască cu ideea.

Horoscop mai 2023. Fecioară

Saturn te împinge către o altă viziune asupra vieții. Drept urmare, uneori te vei simți bine, iar alteori te va copleși descurajarea. Energiile care vin din Taur și Rac te vor ajuta să găsești resurse pe care nu le bănuiai și vei dobândi o stabilitate care te va scuti de a lua decizii proaste. Totuși, un ajutor providențial ar fi binevenit! Și acesta chiar după 17 mai când se va deschide ușa unei noi posibilități.

Horoscop mai 2023. Balanță

Luna aceasta, situația continuă să fie complicată, dar nu disperată! Pe 16 mai, odată cu plecarea lui Jupiter din Berbec, se mai spulberă din îndoieli. S-ar putea să ai unele probleme cu încrederea în tine. Dificultățile tale înnăscute de a lua o decizie vor fi amplificate. În fața primului obstacol, vei avea tendința să te îneci într-un pahar cu apă! Noroc cu energiile care vor vin de la Gemeni și Leu. Ele te vor ajuta să realizezi că ai mai multe resurse decât crezi. Cum? Întâlnind și stabilind relații cu oameni care au puterea de a te ajuta.

Horoscop mai 2023. Scorpion

Apar oportunități neașteptate, chiar dacă pentru realizarea unor planuri va fi nevoie de ceva mai mult studiu și planificare.Totuși, fii fidel obiceiurilor tale de a rămâne discret cu privire la proiectele pe care le întreprinzi. Din data de 21 mai, cu Marte în Leu, urmărește cu atenție chiar si obiectivele care până acum păreau ireale.

Horoscop mai 2023. Săgetător

Cu Jupiter în Berbec, evoluezi într-o atmosferă care îți place și care ți se potrivește. Din 17 mai, dacă vrei să păstrezi același curs, adaptează-te la evenimente și împrejurări, chiar dacă nu ți se potrivește. După data de 21 mai, sosirea lui Marte în Leu, reinjectează optimism și încredere și vei trece mai ușor peste obstacole. Marte are darul de a va încuraja să schimbați tactica pentru a vă conserva sau a vă recupera bunăstarea.

Horoscop mai 2023. Capricorn

Energiile turbulente ale Berbecului își pierd din intensitate. După data de 17 mai vei fi mai comunicativ și asta va aduce lucruri bune. Și nivelul tău de răbdare va crește vertiginos! Deciziile tale vor fi guvernate de rațiune. Fii liniștit, oportunitățile care apar nu mai sunt surse de nerăbdare și tensiune! Riscurile care erau anticipate vor dispărea. Ceea ce îți oferă Jupiter în Taur luna aceasta este în concordanță cu principiile și valorile tale.

Horoscop mai 2023. Vărsător

Deși progresul tău este lent cu Jupiter în Berbec, profiți de oportunități și nu te descurajezi în fața eșecurilor. Susținut de Venus până pe 7 mai, te vei simți confortabil în orice situație și cu orice persoană. Norocul îți zâmbește până pe 17 mai. După această dată, transferul lui Jupiter în Taur va schimba atmosfera și vei simți că pretențiile celor din jurul tău vor crește în ceea ce te privește. Din 21, cu Marte în Leu, tensiunile se vor potoli.

Horoscop mai 2023. Pești

Datorită energiilor liniștitoare și binevoitoare ale Taurului și Racului, relațiile sociale se vor îmbunătăți. Unii oameni care s-au detașat la un moment dat de tine, se pot întoarce neașteptat în viața ta. Din 17 mai, transferul lui Jupiter în Taur va aduce câteva schimbări benefice. Viața ți se va îmbunătăți vizibil și vei avea mai mult confort și siguranță.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close