Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce te face fericit în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii vor confort, Leii vor să fie în centrul atenției

Ce te face fericit în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii vor confort, Leii vor să fie în centrul atenției

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", ce ne face fericiți în funcție de zodia pe care o avem.

Ce te face fericit în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii vor confort, Leii vor să fie în centrul atenției
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2019   •   20:31

HOROSCOP BERBEC: Fericirea depinde doar de faptul că reușesc sau nu reușesc să-și țină în frâu sentimentele, dar și energia debordantă.

HOROSCOP TAUR: Vor confort, prieteni în jurul mesei, mâncăruri fine, o locuință amenajată numai după gustul lor, dar adevărata fericire o găsesc în lucrurile durabile. 

HOROSCOP GEMENI: Pentru ei viața este prea amuzantă, prea fascinantă pentru a o irosi pe jelit, plâns și a sta într-un colț. Ei știu să facă foarte bine toate acele lucruri care le aduc fericire și mulțumire. Ei sunt avizi de cunoaștere. 

HOROSCOP RAC: Pentru Raci scopul principal în viață e ca tot ceea ce fac să fie asigurat, dar în primul rând să le aducă lor împlinirea sufletească. De asa sunt și buni familiști. Caută să aducă în jurul lor oameni pe care să se bazeze.

HOROSCOP LEU: Fericirea pentru Leu e când este în centrul atenției. 

HOROSCOP FECIOARĂ: E foarte greu să fie mulțumiți, pentru că sunt perfecționiști. Se înconjoară cu același gen de oameni care au aceeași înclinație către perfecționism. Ca să fie fericiți trebui să se asigure că cei din jur le oferă stima și respectul lor. 

HOROSCOP BALANȚĂ: Balanța are două lucruri mari și rare: armonia și pacea de o parte, iar de cealaltă parte afecțiunea totală. Dacă are dragoste, poate să fie și săracă - e fericită. 

HOROSCOP SCORPION: E foarte greu pentru Scorpion să păstreze o stare de fericire pe termen lung. La fel ca și Balanța, empatia lor le face viața fericită: le aduce bucurie să poată să ofere și protecție dar și bunăstare altor persoane mai defavorizate. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Optimismul, idealismul de care dă dovadă se transpune în starea lui de bine. E fericit când scapă de niște frustrări, de niște îngrădiri.

HOROSCOP CAPRICORN: Caută în permanență să creeze un echilibru în viața lor, dar un echilibru între muncă și și mai multă muncă. Efortul lor se axează unilateral. Benefică pentru ei e armonia de a împlini acel absolut între profesie și datoria familială. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Sunt foarte fericiți când știu să iasă din orice situație și o fac cu capul sus. 

HOROSCOP PEȘTI: Fericirea Peștilor depinde de multe ori de fericirea persoanelor la care țin ei cel mai mult.

 

 

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close