Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna aprilie: Este cea mai grea lună! Două zodii sunt distruse!

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna aprilie: Este cea mai grea lună! Două zodii sunt distruse!

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna aprilie: Este cea mai grea lună! Două zodii sunt distruse!
04 Apr 2017   •   15:28

HOROSCOP APRILIE. Numerologul Mihai Voropchievici a citit in rune si a prezentat cum va fi luna pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC - Sunt rugati sa fie mai rabdatori, sa astepte, sa nu forteze mana norocului, toate situatiile benefice vor veni asupra lor daca dau dovada de mai multa rabdare.

TAUR - Au o saptamana de noi schimbari, dar au si o luna benefica, cu o suita de schimbari majore. Bucurie mare in casa Taurului.

GEMENI - Trec printr-o situatie duala, asa cum este si zodia lor. Au variante sa-si caute de lucru, o munca mai buna, mai eficienta, dar si o casa noua. Este primavara, s-au deschis si targurile de casute. 

RAC - Au si o luna in care vor primi foarte multe vesti bune, au si o saptamana de vesti bune, in care vor primi tot felul de gratificatii, cadouri, atentii. Si din partea colegilor de serviciu, si din partea partenerului de viata.

LEU - Au o luna cu incarcatura grea, puternica, au cerut protectie. Toata luna, incepand cu prima saptamana, intra pe incidenta protectiei divine. Toti leii sunt protejati. Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici aprilie Luna
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close