Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 12 iulie. Scorpionii au parte de o schimbare plăcută, Săgetătorii își ating mai ușor obiectivele

Horoscop Minerva 12 iulie. Scorpionii au parte de o schimbare plăcută, Săgetătorii își ating mai ușor obiectivele

Astrologul Minerva ne prezintă principalele previziuni astrale pentru ziua de 12 iulie.

Horoscop Minerva 12 iulie. Scorpionii au parte de o schimbare plăcută, Săgetătorii își ating mai ușor obiectivele
de Gabriel Dano    |    12 Iul 2021   •   16:21

Berbec – Săptămâna începe cu o notă stresantă, când o cruce în semne fixe va crea un conflict între familia ta și cea a partenerei/ului ta/tău. Deși s-ar putea să simți că îți este imposibil să nu iei parte la el, încerci să faci tot posibilul și să echilibrezi ambele părți pentru a construi un pod pentru mai târziu. Sigur, contribuția membrilor familiei nu te va ajuta prea mult, în acest moment.

Taur – Ai toate șansele să faci o descoperire semnificativă în cea mai prețuită relație a ta, după ce ai stat luni de zile în spatele unui perete de sticlă. Venus în Berbec te susține toată săptămâna, făcându-te să faci lucruri îndrăznețe și spontane în numele romantismului. Îți bate inima? Aceasta ar putea fi dragoste. Fă lucruri care te pasionează și fii egoist cu plăcerile tale.

Gemeni – Și pentru tine, săptămâna începe cu o notă destul de acră și, din păcate, se va înrăutăți. Lucrează cu ceea ce rezonează cu tine în loc să lași pe altcineva să îți vorbească într-o situație în care numai la problemele lui să te gândești, când le ai pe ale tale. Ascultă-ți instinctele în loc să fii împins de la spate de oameni care susțin că știu ce este mai bine pentru tine.

Rac – Pentru tine lucrurile încep, în sfârșit, să funcționeze în favoarea ta după ceea ce părea o perioadă lungă de începuturi false și dezamăgiri. Planurile de călătorie, instruire sau conferințe îți vor sprijini interesele carierei pe termen lung. Tolerează criticile, în special din partea persoanelor care nu împărtășesc abordarea ta idealistă și expansivă.

Leu – Acesta este o perioadă excelentă pentru a face ceea ce îți place cel mai mult. Un flirt de birou ar putea lua locul central. Vezi dacă acest lucru este ceea ce cauți. Îți este mai ușor să faci față obstacolelor de zi cu zi. Dar parcă prea des, lăsăm obstacolele să ne determine obiceiurile de zi cu zi. Dacă ar exista o modalitate de a avea perspectivă atunci când ai cea mai mare nevoie, ar fi bine!

Fecioară – S-ar putea să descoperi că oamenii sunt atrași de felul tău de a fii ca moliile de flacără. Folosește acest lucru pentru a-ți alimenta încrederea în propriile vise. Fi îndrăzneț! Este o perioadă bună pentru realizarea prototipurilor. Dacă vrei să faci o schimbare, acum ai ocazia să faci saltul. Un supervizor sau un manager poate fi brusc critic sau provocator.

Continuarea, pe EVZ.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close