Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva 13-19 decembrie 2021. Taurii își lărgesc orizonturile, Racii primesc oportunități rare

Horoscop Minerva 13-19 decembrie 2021. Taurii își lărgesc orizonturile, Racii primesc oportunități rare

Horoscop Minerva 13-19 decembrie 2021. Astrologul Minerva ne prezintă principalele previziuni astrale pentru săptămâna 13- 19 decembrie 2021. Iată ce prevăd astrele înainte de perioada Crăciunului.

Horoscop Minerva 13-19 decembrie 2021. Taurii își lărgesc orizonturile, Racii primesc oportunități rare
de Gabriel Dano    |    13 Dec 2021   •   16:41

Horoscop Minerva Berbec

Berbecii pot să realizeze ceva grozav, însă doar dacă își acumă unele riscuri. Relaxarea vine spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva Taur

Taurii vor fi ocupați ca să dea explicații, să își argumenteze poziția. Relațiile interpresonale îi vor încuraja să-și extindă orizonturile. Acest fapt ar putea veni odată cu o călătorie.

Horoscop Minerva Gemeni

Gemenii ar putea avea probleme de concentrare. Nu ar trebui să ia lucrurile prea personal, ci să sape mai adânc. Ignorarea majorității problemelor ar putea fi cheia productivității lor.

Horoscop Minerva Rac

Condiții excelente pentru Raci pentru a fi creativi și productivi. Mintea lor este plină de idei inovatoare. Dacă apare oportunitatea de a se implica într-o afacere, li se recomandă să facă primii pași.

Horoscop Minerva Leu

Leii pot realiza multe lucruri în această perioadă. O parte din energie o pot conserva prin odihnă.

Horoscop Minerva Fecioară

Lipsa de timp liber este o problemă pentru Fecioare în aceste zile. Pot rezolva această problemă dacă renunță la anumite activități. Săptămâna în curs le aduce o explozie de creativitate prin sextilul lui Marte cu Pluto.

Horoscop Minerva Balanță

Balanțele trăiesc un seniment de expansiune pe care ar trebui să-l valorifice. Au ocazia să remedieze unele greșeli. Sunt destule lucruri care le pot face să zâmbească.

Horoscop Minerva Scorpion

Scorpionii trebuie să ceară ce își doresc. Pot obține totul, dacă înfruntă provocările cum trebuie.

Horoscop Minerva Săgetător

Tensiuni pentru Săgetători în prima parte a următoarelor șapte zile. Dar, pe măsură ce se apropie sfârșitul săptămânii, lucrurile se vor ușura.

Horoscop Minerva Capricorn

O mulțime de planuri pentru viitor pentru Capricorni. Așa că le va fi greu să decidă care dintre acestea este mai bun. E o săptămână bună pentru a formula idei concrete pentru proiecte creative.

Horoscop Minerva Vărsător

Vărsătorii pot avea vise ciudate și nopți tulburate de coșmaruri. Nu trebuie să se cramponeze în aceste semnale. Au suficientă energie și putere de creație.

Horoscop Minerva Pești

Peștii călătoresc de Sărbători. Se pregătesc deja de Crăciun. Marți s-ar putea să se simtă ușor blocați de anumite evenimente.

Peștii au o sensibilitate crescută față de gândurile și acțiunile celorlalți. Săptămâna aceasta le poate scoate în evidență latura ambițioasă. Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close